GNTM 5: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι - Η απροσδόκητη δοκιμασία που έβαλαν στην τελική 10άδα

Τα πράγματα δυσκόλεψαν απότομα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι - Η απροσδόκητη δοκιμασία που έβαλαν στην τελική 10άδα

Μετά από την αποχώρηση της Μαρίας που έφερε δάκρυα στα περισσότερα κορίτσια του GNTM 5, 10 διαγωνιζόμενες παρέμειναν στο ριάλιτι μοντέλων. Ο κλοιός έχει στενεύσει και έτσι οι απαιτήσεις των κριτών έχουν γίνει ακόμη μεγαλύτερες.

Πρώτο θέμα συζήτησης στο σπίτι ήταν το πόσο στοίχισε στα κορίτσια η αποχώρηση της Μαρίας καθώς και το πώς θα μπορούσε να μοιράσει η Μύρια τα disavantage που έχει πλέον στα χέρια της. Η μόνη που μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποιo disavantage είναι η Κότυ, η οποία περιμένει πως όπου να 'ναι θα έρθει και αυτή η στιγμή.

GNTM Κότυ

Η δοκιμασία που αναστάτωσε τα κορίτσια του GNTM 5

Κάπως έτσι, το αποψινό (28/11) επεισόδιο, ξεκίνησε με την είσοδο του Χρήστου Μπίρμπα και της Μαίρη Βιτίναρος στο σπίτι. Τα κορίτσια τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτό που θα τους ανακοίνωναν οι coaches.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μπίρμπας και η Μαίρη Βιτίναρος τους εξήγησαν πως αυτή τη φορά θα βρεθούν εκείνες στον ρόλο του art director, και θα στήσουν μικρά σετ, στα οποία θα φωτογραφηθούν οι coaches τους. Εκείνες θα επέλεγαν το σκηνικό καθώς και την καμπάνια που θα έκαναν. Τα κορίτσια αγχώθηκαν, ωστόσο η Μαίρη Βιτίναρος τους εξήγησε πως φωτογράφος θα ήταν ο Πάνος Γιαννακόπουλος, γεγονός που τις ευχαρίστησε πολύ.

Τα σημεία του σπιτιού μετατράπηκαν σε γωνιές από ένα φωτογραφικό στούντιο και τα μοντέλα πήραν το ρόλο τους πολύ σοβαρά. Το αποτέλεσμα τις δικαίωσε ενώ έμαθαν πως δεν είναι καθόλου εύκολο να στηθεί ένα φωτογραφικό σετ και να έχουν οι ίδιες την ευθύνη του αποτελέσματος.

GNTM 5 δοκιμασία 10άδα

Όσο για τη Μαίρη Βιτίναρος και τον Χρήστο Μπίρμπα, πόζαραν με τον καλύτερο τρόπο στις οδηγίες που τους έδιναν τα κορίτσια και έδωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα.