My Style Rocks: Ποια θα παρουσιάσει τελικά - Τι θα γίνει με την κριτική επιτροπή;

Οι λεπτομέρειες για το ριάλιτι της μόδας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ποια θα παρουσιάσει τελικά - Τι θα γίνει με την κριτική επιτροπή;

Το πρωί της Τρίτης (29/11) στο «Mega Καλημέρα» ξεκίνησαν με το ριάλιτι μόδας, My Style Rocks που πρόσφατα έγινε γνωστό πως ξανά ξεκινά (δείτε εδώ την ανακοίνωση) και με τις τελευταίες λεπτομέρειες , σχετικά με την κριτική επιτροπή, αλλά και την παρουσιάστρια που θα βρίσκεται εκεί.

Στο παρελθόν είχαν ακουστεί φήμες που ήθελαν τον Άγγελο Μπράτη να συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας. Την Δευτέρα 28/11 λοιπόν, ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, και απάντησε αναλυτικά για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με το εάν θα είναι στην νέα τηλεοπτική σεζόν του My Style Rocks.

«Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το' πανε», είπε χαρακτηριστικά για το αν θα βρίσκεται στον διαγωνισμό μόδας και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εξαρτάται. Θα τα πήγαινα καλά σίγουρα. Θα έλεγα εγώ διάφορα, έχει πολύ πράγμα. Δεν ξέρω όμως να σου πω» αρκέστηκε να πει ο σχεδιαστής.

Δεν δίστασε, φυσικά, να σχολιάσει και το ρούχο του παρουσιαστή: «Θα είναι κάθε μέρα το My Style Rocks; Θα ζητήσω παραπάνω λεφτά».

Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε διεξοδικά και στην συμμετοχή του στο μουσικό σόου του ALPHA, απαντώντας με ειλικρίνεια για όσα έζησε και τα συναισθήματά του για αυτή την εμπειρία.

Όλα όσα ακούστηκαν για το My Style Rocks από το Mega Καλημέρα

Μετά την ανακοίνωση των δοκιμαστικών που θα γίνουν τις επόμενες μέρες για το «My Style Rocks» όσα αναφορά την παρουσίαση, που λόγος γίνεται για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία δεν έχει υπογράψει ακόμη. Επιπλέον, οι συμμετοχές γυναικών, αλλά και ανδρών - όπως και στο παρελθόν - μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικές.

Στο πλατό της εκπομπής του Mega υπήρχε αντιπαράθεση για την θέση της στο ριάλιτι μόδας, με τον Κώστα Τσουρό να λέει πως «Η Κατερίνα Καραβάτου θα ξεκινήσει το shοw σε άλλο επίπεδο», αναφερόμενος στην εμπειρία της στην παρουσίαση. Βέβαια, όλοι στο πλατό είπαν πως η παρουσιάστρια δεν είναι για τέτοιου είδους "εκπομπή".

Σχετικά με την κριτική επιτροπή, ακούγεται η Βίκυ Κουλιανού, ο Γιώργος και ο Χάρης Ντάβλας, η Έλενα Γαλύφα. Ως αναφορά τον Στέλιο Κουδουνάρη, δεν θα κάνει δοκιμαστικό κάτι που δίνει δύο επιλογές, η μια είναι σίγουρη η θέση του στην κριτική επιτροπή και η επόμενη είναι να έρχεται σαν guest κριτής στα Gala, όπως ο Λάκης Γαβαλάς.