«Ούτε οι μισοί δε θα μπουν...» - Ο Κώστας Παπαδόπουλος "σπάει" τη σιωπή του για τους παίκτες του Survivor All Star

Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ούτε οι μισοί δε θα μπουν...» - Ο Κώστας Παπαδόπουλος

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor ο οποίος θα έχει μάλιστα την μορφή All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει καταφέρει να κρατήσει σιγή ιχθύος για τους παίκτες που θα καταφέρουν να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ένας από τους viral παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων εξήγησε πως ενώ έχουν υπογράψει πολλοί παίκτες για τo Survivor All Star, μόνο λίγοι θα καταφέρουν να ταξιδέψουν όντως.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως έκανε και ο ίδιος ένα ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής, το οποίο μάλιστα πήγε και πολύ καλά, ενώ τον τελευταίο καιρό προπονείται πολύ σκληρά (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες).

Πάει Survivor All Star o Κώστας Παπαδόπουλος;

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το Survivor All Star γιατί είναι λεπτή η θέση μου. Πήγαμε για ένα καφεδάκι, ήπιαμε το καφεδάκι μας και θεωρώ πως ήμουν πάρα πολύ καλός στον καφέ. Πήγε καλά, πιστεύω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου και όλα κομπλέ. Προετοιμάζομαι έναν χρόνο τώρα.

Πήγαινα και κολυμπούσα πήγαινα στο γυμναστήριο, έκανα τρέξιμο… Δηλαδή το περιμέναμε ότι θα γίνει κάποτε το Survivor All Star και είμαι πολύ τυχερός που θα μπορέσω να… Μακάρι να μπω, μακάρι να μπορέσω.

Έχουμε υπογράψει πάρα πολλοί αλλά το θέμα είναι ποιος θα μπει. Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν από αυτούς που έχουν υπογράψει. Η αίσθηση μου, όμως, λέει ότι είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος