Asia Express (2/12): «Ρε π@@@η μου...» - Ούρλιαζε στους δρόμους της Ταϊλάνδης ο Fipster

Απεγνωσμένος με τη δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Asia Express (2/12): «Ρε π@@@η μου...» - Ούρλιαζε στους δρόμους της Ταϊλάνδης ο Fipster

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό (2/12) επεισόδιο του Asia Express μιας και τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν ένα μέσο προκειμένου να βρεθούν σε ένα πάρκο με ελέφαντες στην Ταϊλάνδη. Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είχαν ήδη εξασφαλίσει τη μετακίνησή τους, ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχαν και τόσο εύκολο έργο.

Όταν βρέθηκαν λοιπόν μπροστά από ένα μαγαζί, ο Fipster προσπάθησε να μάθει αν οι ιδιοκτήτες έχουν αμάξι και αν μπορούν να τους μεταφέρουν στο σημείο που ήθελαν. Η συνεννόηση ωστόσο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο περίμενε και έτσι καθυστέρησε αρκετά.

Τότε ο Fister ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει στους δρόμους, ενώ μιλώντας αργότερα στην κάμερα εξήγησε πως δεν αντέχει άλλο να βρίσκουν όλοι πιο εύκολα μέσο και εκείνοι να δυσκολεύονται πάντα τόσο πολύ, ενώ την ίδια στιγμή είπε πως γενικότερα οι άνθρωποι στην Ταϊλάνδη κινούνται με πιο χαλαρούς ρυθμούς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το ριάλιτι την προηγούμενη εβδομάδα).

Έξαλλος ο Fipster στο Asia Express

Βασάλος Fipster Asia Express

Πόσα κιλά έχασε ο Φίλιππος Ιωάννου στο Asia Express

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα», είπε αρχικά και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Όσον αφορά τα κιλά του, ο διάσημος youtuber εξήγησε πως συνολικά έχασε 8 κιλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για τις φήμες που τον ήθελαν στο πρωινό του Star σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό, αλλά θα έκανα πρωινό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Και κατέληξε για το κανάλι και τους καλεσμένους που έχει σε αυτό: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση με καλεσμένο μου, απλά κάποιος μύριζε πολύ».

Φίλιππος Ιωάννου