Asia express highlights 2/12: Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι που πάει στον μεγάλο τελικό!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Asia Express
Instagram / Asia Express

Στο τέλος του φτάνει σιγά σιγά το Asia Express και είναι μόνο λίγα τα ζευγάρια που έχουν απομείνει, για αυτό και είδαμε στο χθεσινό 2/12 επεισόδιο να κάνουν τα πάντα ώστε να εξασφαλίσουν την θέση τους στον μεγάλο τελικό.

Τα 2/12 highlights του Asia Express

Με εντάσεις ξεκίνησε το (2/12) επεισόδιο του Asia Express μιας και τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν ένα μέσο προκειμένου να βρεθούν σε ένα πάρκο με ελέφαντες στην Ταϊλάνδη. Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είχαν ήδη εξασφαλίσει τη μετακίνησή τους, ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχαν και τόσο εύκολο έργο.

Όταν βρέθηκαν λοιπόν μπροστά από ένα μαγαζί, ο Fipster προσπάθησε να μάθει αν οι ιδιοκτήτες έχουν αμάξι και αν μπορούν να τους μεταφέρουν στο σημείο που ήθελαν. Η συνεννόηση ωστόσο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο περίμενε και έτσι καθυστέρησε αρκετά.

Τότε ο Fister ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει στους δρόμους, ενώ μιλώντας αργότερα στην κάμερα εξήγησε πως δεν αντέχει άλλο να βρίσκουν όλοι πιο εύκολα μέσο και εκείνοι να δυσκολεύονται πάντα τόσο πολύ, ενώ την ίδια στιγμή είπε πως γενικότερα οι άνθρωποι στην Ταϊλάνδη κινούνται με πιο χαλαρούς ρυθμούς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το ριάλιτι την προηγούμενη εβδομάδα).

Ποιο ζευγάρι πέρασε στον τελικό

Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, καθώς διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα του συναρπαστικού Asia Express.

Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race, με τη Χριστίνα και τη Μαρία να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα του τελικού και τους Παύλο Γαλακτερό και Χρήστο Ζώτο να της ακολουθούν, καθώς τερμάτισαν στην 1η θέση στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/12). Πλέον απομένει ακόμα ένα ζευγάρι για να πάρει την πρόκριση στην εβδομάδα του τελικού και ένα για να αποχωρήσει.

«Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!» είπαν τρισευτυχισμένοι οι Παύλος και Χρήστος που διεκδικούν πια και επίσημα το έπαθλο των 50.000 ευρώ του Asia Express.Νωρίτερα οι Παύλος και Χρήστος κατάφεραν να κερδίσουν και το προτελευταίο έπαθλο των 2.500 ευρώ του Asia Express, αφού μετέφεραν τα φρούτα με τις λιγότερες απώλειες. Η χαρά τους μόλις είδαν τη ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος τους ήταν απερίγραπτη. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο έπαθλο που βάζει στις αποσκευές της η κίτρινη ομάδα, φτάνοντας συνολικά τις 5.000 ευρώ!

Τα δύο ζευγάρια, που προκρίθηκαν στο παιχνίδι επάθλου, έπρεπε να αποφύγουν χαριτωμένους αλλά τεράστιους ελέφαντες. Ο Fipster είδε για πρώτη φορά ελέφαντα από κοντά, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο και έβαλε τα κλάματα.Εκτός όμως από το παιχνίδι επάθλου, τα ζευγάρια έπρεπε και αυτή τη φορά να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές, παραδοσιακές αποστολές, όπως να τραγουδήσουν ένα διασκεδαστικό παιδικό τραγούδι, να γίνουν μεταξουργοί και να φτιάξουν και να μοιράσουν μπετέλ, τα οποία θα έπρεπε και οι ίδιοι να μασήσουν μέχρι να κοκκινίσουν οι γλώσσες τους.