J2US: «Μήπως είστε λίγο Πόντιος;» - "Τα έχασε" ο Σταμάτης Φασουλής

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Μήπως είστε λίγο Πόντιος;» -

Μετά την εμφάνιση της Ματίνας Νικολάου και του Βασίλη Πορφυράκη, στη σκηνή του Just The 2 of Us, ανέβηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στα χέρια του κρατούσε ένα μωρό, αφήνοντας το κοινό και τους κριτές άναυδους.

Αφού, έδωσε πάσα, ακολούθησαν μερικά ζευγάρια και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη, οι οποίοι προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, αλλά δεν τα κατάφεραν απόλυτα.

Η ερώτηση που έκανε τον Σταμάτη Φασουλή να τα χάσει

Η Δέσποινα Βανδή τελείωσε πρώτη την κριτική της και ακολούθησε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος πριν προλάβει να πει τη γνώμη του έκανε ένα σχόλιο που δεν περίμενε κανείς και όλοι άρχισαν να γελάνε. Ο Κώστας Αγέρης, όμως, ο παρτενέρ της παρουσιάστριας του έκανε μία ερώτηση που τον έκανε να ξεκαρδιστεί, με τον κόσμο να είναι σε σοκ με όλο αυτό που συνέβαινε στο πλατό.

«Εγώ θα συμφωνήσω με την Βίκυ», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Μα η Βίκυ είπε τίποτα ακόμα», του απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης: «Ναι, αλλά όταν θα πει θα συμφωνήσει μαζί μου, οπότε ας συμφωνήσω εγώ από τώρα», συνέχισε εκείνος, με τον τραγουδιστή να του λέει: «Κύριε Φασουλή, μήπως είστε λίγο Πόντιος;».

Και μόλις τελείωσαν τα "παρατράγουδα" η διαγωνιζόμενη θέλησε να πει δυο λόγια το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

«Όλη την εβδομάδα έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να συγκινείται και δεν σας κρύβω πως και σήμερα πάνω στη σκηνή έλεγα κρατήσου μη συγκινηθείς γιατί με έχει αγγίξει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι γιατί μιλάει για τη μοναξιά», ανέφερε η Ναταλία Κάκκαβα.

Και αιτιολόγησε: «Όλοι περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και δεν εννοώ τίποτα, μην παρεξηγηθώ εγώ δόξα τω Θεώ, αλλά αυτή η μοναχικότητα που μας περιτριγυρίζει έχει πόνο και θέλω τώρα τις γιορτές πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι να μη σταματούν να ελπίζουν και να πιστεύουν στα όνειρά τους, ότι εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που αργά θα γρήγορα θα τους πάρει μια αγκαλιά», είπε.