J2US: «Ήταν λάθος» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση "σκότωσαν" το τραγούδι που τους δόθηκε και απογοήτευσαν

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: «Ήταν λάθος» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Το Just The 2 of Us είναι ένα μουσικό σόου γεμάτο εκπλήξεις! Το Σάββατο 3/12 όλα τα ζευγάρια ανέβηκαν ήδη από μία φορά στη σκηνή πραγματοποίησαν τις εμφανίσεις τους. Άλλο εντυπωσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν. Στην δεύτερη κατηγορία, δυστυχώς, βρίσκεται το ζεύγος Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τους δόθηκε ένα τραγούδι πολύ βαρύ για την σύζυγο του καλλιτέχνη και όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να το αποδώσει σωστά. Όλοι συμφώνησαν πως ήταν μεγάλο λάθος, αλλά γι' αυτό δεν ευθύνεται τόσο εκείνη, αλλά τα άτομα που επέλεξαν το κομμάτι. Γι' αυτό και η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θα μαλώσω και την Άντζελα Δημητρίου», ενώ νωρίτερα πέταξε και τις σπόντες της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Απογοητευτική η σημερινή (3/12) εμφάνιση της Ιλάειρα και του Μαυρίκιου στο J2US

«Ήταν λάθος, παιδιά μου. Ήταν λάθος. Ήταν λάθος. Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, βρε Ιλάειρα, δεν μπορώ μετά να βάζεις τα κλάματα. Για αυτό και σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Δεν φταις εσύ, το τραγούδι ήταν πολύ άλλο για σένα. Δεν μπορείς να το πλησιάσεις από πουθενά» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής προς την διαγωνιζόμενη.

Πριν από το νεαρό ζευγάρι, στο πλατό τραγούδησαν και ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή, οι οποίοι ερμήνευσαν το "Αγωνία", δίνοντας την ευκαιρία στον παραγωγό να αποκαλύψει την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος του ζήταγε συνέχεια έναν τραγούδι του και ο Ζαμπέτας του έλεγε: Τι να τα κάνεις τα δικά μου τα τραγούδια; Εσύ έχεις τα δικά σου. Έτσι αποφάσισε να του δώσει την "Αγωνία" και ο Τόλης απογειώθηκε και έγινε νούμερο ένα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.