J2US: Κάποτε ήταν ζευγάρι - Η κίνηση του Λευτέρη Πανταζή στην Άντζελα Δημητρίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: Κάποτε ήταν ζευγάρι - Η κίνηση του Λευτέρη Πανταζή στην Άντζελα Δημητρίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Το σημερινό (3/12) επεισόδιο του Just The 2 of Us είναι γεμάτο εκπλήξεις. Από τη μία πλευρά, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίζεται στη σκηνή αγκαλιά με ένα μωρό, χωρίς λόγο και αιτία, σοκάροντας τους τηλεθεατές και τους κριτές.

Πριν, δηλαδή, παρουσιάσει το επόμενο ζευγάρι, ζήτησε από την παραγωγή να του φέρουν στα χέρια του το γούρι του. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα ήταν ένα μωρό. Ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο στα κόκκινα βρέθηκε στην αγκαλιά του και όλοι έμειναν να απορούν ποιανού είναι το παιδί και τι δουλειά έχει εκεί. Όμως, ο διάσημος παραγωγός δεν είπε τίποτα και διατήρησε το μυστήριο. Αποκάλυψε μόνο το όνομα του μικρού κοριτσιού.

«Θα δώσω πάσα με ένα μωρό. Που είναι το αγαπημένο μου γούρι; Θα περάσουμε στο επόμενο ζευγάρι, όμως, αγκαλιά μου τι θα έχω; Έναν άγγελο, στην πραγματικότητα», είπε και αφού η παραγωγή του έφερε στην αγκαλιά του το μωρό, συμπλήρωσε: «Εδώ, λοιπόν, αγκαλιά με το Μαράκι μου, την ομορφιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η κίνηση του Λευτέρη Πανταζή στην Άντζελα Δημητρίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Ενώ στην πορεία, εμφανίστηκε στο πλατό για να ψυχαγωγήσει τον κόσμο ο Λευτέρης Πανταζής. Τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του, αλλά δεν βρέθηκε μόνος στην σκηνή. Το συνόδευσε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε το αινιγματικό κομμάτι "Κάνε στην άκρη να περάσω".

Ακόμη πιο περίεργη, ωστόσο, ήταν η κίνηση του συναδέλφου της, ο οποίος την έκανε πράγματι στην άκρη και προκάλεσε την αντίδραση του κοινού. Κάποιοι θα έλεγαν πως όλο αυτό σχετίζεται με το γεγονός πως παλαιότερα ήταν ζευγάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως όλο αυτό ήταν απλώς χιουμοριστικό και οι δυο τους διατηρούν της καλύτερες σχέσεις εντός και εκτός πίστας.