J2US highlights 3/12: Η συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US highlights 3/12: Η συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή και το ζευγάρι που αποχώρησε

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό live του J2US του ALPHΑ, στο οποίο είδαμε ανατροπές, εκπλήξεις αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμα ζευγαριού.

Τα 3/12 highlights του J2US

«Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στη σκηνή του Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 3/12 ανέβηκαν ήδη πολλά ζευγάρια και ένα από αυτά ήταν και ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου για να ερμηνεύσουν μία από τις καινούριες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτικό κομμάτι, που ταιριάζει στο ζεύγος (δείτε εδώ τι απάντησαν για τον γάμο τους), το οποίο προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, κλείνοντας την εμφάνισή τους με τον πιο γλυκό τρόπο: αντικρυστά και ακουμπώντας τα κεφάλια τους.

Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, με τους περισσότερους να λένε πως δεν τους ταίριαζε και πολύ εν τέλει, με την Δέσποινα Βανδή ιδιαίτερα να εξηγεί πως το τραγούδι της φάνηκε αρκετά φλατ στην περίπτωσή τους. Ο Νίκος Κοκλώνης τότε την διέκοψε για να της πει πως δεν φταίει το κομμάτι, διότι είναι trend, όμως εκείνη επέμεινε στο ότι δεν το γνωρίζει.

«Ήταν φλατ. Μου έχει τύχει να ακούσω κάποια τραγούδια που δεν μου είναι γνώριμα όσο κι αν λέει ο Νίκος και ο Σταμάτης ότι είναι μεγάλη επιτυχία, εγώ δεν το γνώριζα αυτό το κομμάτι, αλλά δεν έχει καμία σημασία», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτό το κομμάτι».

Τι γνώμη θα έχει, άραγε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γι' αυτό;

Έμειναν όλοι άναυδοι - Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο πλατό κρατώντας...

Βρέθηκε στη σκηνή, λοιπόν, και πριν παρουσιάσει το επόμενο ζευγάρι, ζήτησε από την παραγωγή να του φέρουν στα χέρια του το γούρι του. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα ήταν ένα μωρό. Ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο στα κόκκινα βρέθηκε στην αγκαλιά του και όλοι έμειναν να απορούν ποιανού είναι το παιδί και τι δουλειά έχει εκεί. Όμως, ο διάσημος παραγωγός δεν είπε τίποτα και διατήρησε το μυστήριο. Αποκάλυψε μόνο το όνομα του μικρού κοριτσιού.

«Θα δώσω πάσα με ένα μωρό. Που είναι το αγαπημένο μου γούρι; Θα περάσουμε στο επόμενο ζευγάρι, όμως, αγκαλιά μου τι θα έχω; Έναν άγγελο, στην πραγματικότητα», είπε και αφού η παραγωγή του έφερε στην αγκαλιά του το μωρό, συμπλήρωσε: «Εδώ, λοιπόν, αγκαλιά με το Μαράκι μου, την ομορφιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Μήπως είστε λίγο Πόντιος;» - "Τα έχασε" ο Σταμάτης Φασουλής

Μετά την εμφάνιση της Ματίνας Νικολάου και του Βασίλη Πορφυράκη, στη σκηνή του Just The 2 of Us, ανέβηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος στα χέρια του κρατούσε ένα μωρό, αφήνοντας το κοινό και τους κριτές άναυδους.

Αφού, έδωσε πάσα, ακολούθησαν μερικά ζευγάρια και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κωστα Αγέρη, οι οποίοι προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, αλλά δεν τα κατάφεραν απόλυτα.

Η Δέσποινα Βανδή τελείωσε πρώτη την κριτική της και ακολούθησε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος πριν προλάβει να πει τη γνώμη του έκανε ένα σχόλιο που δεν περίμενε κανείς και όλοι άρχισαν να γελάνε. Ο Κώστας Αγέρης, όμως, ο παρτενέρ της παρουσιάστριας του έκανε μία ερώτηση που τον έκανε να ξεκαρδιστεί, με τον κόσμο να είναι σε σοκ με όλο αυτό που συνέβαινε στο πλατό.

«Εγώ θα συμφωνήσω με την Βίκυ», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Μα η Βίκυ είπε τίποτα ακόμα», του απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης: «Ναι, αλλά όταν θα πει θα συμφωνήσει μαζί μου, οπότε ας συμφωνήσω εγώ από τώρα», συνέχισε εκείνος, με τον τραγουδιστή να του λέει: «Κύριε Φασουλή, μήπως είστε λίγο Πόντιος;».

Και μόλις τελείωσαν τα "παρατράγουδα" η διαγωνιζόμενη θέλησε να πει δυο λόγια το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

«Όλη την εβδομάδα έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να συγκινείται και δεν σας κρύβω πως και σήμερα πάνω στη σκηνή έλεγα κρατήσου μη συγκινηθείς γιατί με έχει αγγίξει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι γιατί μιλάει για τη μοναξιά», ανέφερε η Ναταλία Κάκκαβα.

Και αιτιολόγησε: «Όλοι περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και δεν εννοώ τίποτα, μην παρεξηγηθώ εγώ δόξα τω Θεώ, αλλά αυτή η μοναχικότητα που μας περιτριγυρίζει έχει πόνο και θέλω τώρα τις γιορτές πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι να μη σταματούν να ελπίζουν και να πιστεύουν στα όνειρά τους, ότι εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που αργά θα γρήγορα θα τους πάρει μια αγκαλιά», είπε.

«Θυμάμαι που ήμασταν με την αδερφή μου...» - Συγκινήθηκε η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του ALPHA

Στη σκηνή του Just The 2 of Us ανέβηκε η Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τον Τόλη, στο νέο επεισόδιο του Σαββάτου 3/12, και μετά την κίνηση του Νίκου Κοκλώνη που τους άφησε όλους άναυδους, ερμήνευσαν το πιο γνωστό τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη με τίτλο "Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα" και ξεσήκωσαν τα πλήθη.

Μπορεί όσον αφορά το τραγουδιστικό κομμάτι να μην εντυπωσιάστηκαν όλοι οι κριτές, ωστόσο το κομμάτι που επιλέχθηκε έδωσε την αφορμή στην Καίτη Γαρμπή να προχωρήσει σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον καλλιτέχνη που το έχει ερμηνεύσει τόσες φορές με μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, είπε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: «Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω.

Θυμάμαι το '79-'80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην 'Αθηναία', εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν - ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το '78-'80 περίπου που ήμασταν στην 'Νέα Αθηναία' είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι γείτονας με τον καλλιτέχνη: «Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Θέλω να του στείλω ένα μεγάλο φιλί. Γιάννη μου δεν ξέρω αν μας βλέπεις σ’ αγαπάμε πάρα πολύ πάντως. Μεγάλωσα στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν το ξέρετε. Στην πολυκατοικία εκεί στην Ιωάννου Μάνου στον τρίτο όροφο μένουν οι δικοί μου στον δεύτερο όροφο ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Έτσι μεγάλωσα. Εκεί στην αγαπημένη Πειραϊκή έπαιζε πάντα δυνατά το “Πειράζει” και όλα τα τραγούδια του Γιάννη σε όλη τη γειτονιά και όλοι στα μπαλκόνια χόρευαν. Ξέρετε ο Γιάννης ήταν και είναι φίρμα. Γινόταν τότε χαμός με τα σουξέ του».

«Ήταν λάθος» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση "σκότωσαν" το τραγούδι που τους δόθηκε και απογοήτευσαν

Άλλο εντυπωσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν. Στην δεύτερη κατηγορία, δυστυχώς, βρίσκεται το ζεύγος Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τους δόθηκε ένα τραγούδι πολύ βαρύ για την σύζυγο του καλλιτέχνη και όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να το αποδώσει σωστά. Όλοι συμφώνησαν πως ήταν μεγάλο λάθος, αλλά γι' αυτό δεν ευθύνεται τόσο εκείνη, αλλά τα άτομα που επέλεξαν το κομμάτι. Γι' αυτό και η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θα μαλώσω και την Άντζελα Δημητρίου», ενώ νωρίτερα πέταξε και τις σπόντες της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Ήταν λάθος, παιδιά μου. Ήταν λάθος. Ήταν λάθος. Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, βρε Ιλάειρα, δεν μπορώ μετά να βάζεις τα κλάματα. Για αυτό και σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Δεν φταις εσύ, το τραγούδι ήταν πολύ άλλο για σένα. Δεν μπορείς να το πλησιάσεις από πουθενά» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής προς την διαγωνιζόμενη.

Πριν από το νεαρό ζευγάρι, στο πλατό τραγούδησαν και ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή, οι οποίοι ερμήνευσαν το "Αγωνία", δίνοντας την ευκαιρία στον παραγωγό να αποκαλύψει την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος του ζήταγε συνέχεια έναν τραγούδι του και ο Ζαμπέτας του έλεγε: Τι να τα κάνεις τα δικά μου τα τραγούδια; Εσύ έχεις τα δικά σου. Έτσι αποφάσισε να του δώσει την "Αγωνία" και ο Τόλης απογειώθηκε και έγινε νούμερο ένα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Κάποτε ήταν ζευγάρι - Η κίνηση του Λευτέρη Πανταζή στην Άντζελα Δημητρίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Eμφανίστηκε στο πλατό για να ψυχαγωγήσει τον κόσμο ο Λευτέρης Πανταζής. Τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του, αλλά δεν βρέθηκε μόνος στην σκηνή. Το συνόδευσε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε το αινιγματικό κομμάτι "Κάνε στην άκρη να περάσω".

Ακόμη πιο περίεργη, ωστόσο, ήταν η κίνηση του συναδέλφου της, ο οποίος την έκανε πράγματι στην άκρη και προκάλεσε την αντίδραση του κοινού. Κάποιοι θα έλεγαν πως όλο αυτό σχετίζεται με το γεγονός πως παλαιότερα ήταν ζευγάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως όλο αυτό ήταν απλώς χιουμοριστικό και οι δυο τους διατηρούν της καλύτερες σχέσεις εντός και εκτός πίστας.

Έφυγαν πριν την ώρα τους; Το ζευγάρι που δεν τραγούδησε στο (3/12) επεισόδιο

Όλα τα ζευγάρια τραγούδησαν από μία φορά μέχρι στιγμής, αλλά στη σκηνή του διαγωνισμού δεν βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου. Η πρώτη θέλησε να ενημερώσει το κοινό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο απουσιάζουν, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να μη σταματήσει να τους ψηφίζει, διότι ακόμη κι αν δεν είναι εκεί δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.

«Μια αγκαλιά στον Πάνο από μακριά, μιας και απόψε δεν θα συναντηθούμε στο @j2us_gr … Τα λέμε το επόμενο Σάββατο με νέα τραγούδια ακόμα πιο ωραία και πάντα με αγάπη για το καλό τραγούδι. Αυτό που μας σμίγει, αυτό που μας εξημερώνει.

ΥΓ: ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ Α15 !

~ Just the two of us», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Φωτεινή Δάρρα Πάνος Τριανταφύλλου

Πρόκειται για ένα ζευγάρι φαβορί, το οποίο έχει εκλεχθεί ως το νικητήριο από το κοινό ήδη. Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 το κοινό ήταν καθηλωμένο στον καναπέ του και παρακολουθεί J2US.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Ένα ζευγάρι έμελλε να τραγουδήσει για τελευταία φορά, λοιπόν, στη σκηνή του J2US και να αποχωρήσει σε αυτό το 9ο live. Και αυτοί ήταν άλλοι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης.

«Άδικο το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου, έκπληξη ναι. Ήταν ένα πανέμορφο όμως ταξίδι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα, τον δάσκαλο μου που ήταν συνοδοιπόρος σε όλο αυτό έμαθα πολλά από εκείνον» τόνισε η παρουσιάστρια.