The Voice: Άναυδος ο Γιώργος Λιανός - Πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του

Θυμήθηκαν τα παλιά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: Άναυδος ο Γιώργος Λιανός - Πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του

Άλλο ένα επεισόδιο του The Voice ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 4/12 (δείτε εδώ ποια θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού) και άρχισαν να ανεβαίνουν οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι στην σκηνή. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο 26χρονος Μανώλης Σχοιναράκης, ο οποίος ερμήνευσε το "Έμεινα εδώ" του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Πάνος Μουζουράκης μόλις τον άκουσε ενθουσιάστηκε και αφού γύρισε την καρέκλα του, κατάφερε να τον αποκτήσει στην ομάδα του, χωρίς πολλά πολλά. Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν μερικές ερωτήσεις στον παίκτη, οι απαντήσεις του οποίου τους έκανε όλους να ξεκαρδιστούν στα γέλια και απέδειξαν πως ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του συγκεκριμένου κριτή.

«Τραγουδάω ό,τι τραγουδιέται», είπε δηλαδή με την Έλενα Παπαρίζου να "λύνεται" στα γέλια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να μάθει: «Πώς θα ήθελε να τον γνωρίσει ο κόσμος, ποιος είναι ο Μανώλης».

«Ο Μανώλης που ό, τι του δοθεί το κάνει», είπε τότε ο ίδιος και το γέλιο συνεχίστηκε.

Το πρόσωπο έκπληξη που ξάφνιασε τον Γιώργο Λιανό στο The Voice

Λίγο αργότερα, όμως στη σκηνή θέλησε να ανέβει μία κοπέλα, η Καρολίνα Κουντουπίδου, η οποία έφερε μαζί της έναν καλό της φίλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ταλάντζεβ. Με το που έφτασε στα backstage και είδε τον Γιώργο Λιανό, ξύπνησαν όλες οι αναμνήσεις του Survivor 5 και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν αμέσως πολύ σφιχτά και έμειναν να συζητούν όσο η φίλη του πρώην παίκτη του ριάλιτι διαγωνιζόταν.

«Λοιπόν την Καρολίνα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε χορέψει μαζί και έχουμε συνεργαστεί. Βγήκα από το παιχνίδι, είδα ότι έχει ταλέντο. Έχω αγχωθεί πιο πολύ από όταν έκανα run», δήλωσε.

Γιώργος Λιανός Γιώργος Ταλάντζεβ

Στην πορεία ακολούθησε και ο Μάριος Πετρίδης, ένας 30χρονος από την Κύπρο, ο οποίος δεν κατάφερε να "κερδίσει" τους κριτές με την ερμηνεία του και να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά "έριξε" την Έλενα Παπαρίζου, αφού αποκάλυψε πως έχει κάνει το πρόσωπό της τατουάζ.

«Θέλω να πω κάτι γιατί θα το ξεχάσω από το τρακ μου! Την επιλογή μου, αν γυρνούσατε και είχα την ευχέρεια να διαλέξω, την είχα άσσο στο μανίκι μου ή μάλλον… τατουάζ στο μανίκι μου μιας και είμαι χρόνια φαν», επισήμανε.

The Voice παίκτης