Asia Express: «Άντε, κουφάλες!» - Έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Asia Express: «Άντε, κουφάλες!» - Έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης

Λίγο πριν τα ζευγάρια βρεθούν στο μεγάλο τελικό του Asia Express (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί), άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 4/12 και με το που ξεκίνησε η δοκιμασία άρχισαν και οι εντάσεις. Οι παίκτες τρέχουν να βρουν τα αντικείμενα που τους έχει αναθέσει η παραγωγή στο χρώμα που πρέπει και όλοι βγήκαν για "ψάρεμα".

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis έχουν ήδη περάσει στον τελικό, όποτε είναι πιο ήρεμες και απλώς τρέχουν για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά τους το χρώμα της ομάδας του Φίλιππου και του Βασάλου με αποτέλεσμα να τους φωνάξουν να το πάρουν.

Τα πήρε ο Γιάννης Αϊβάζης στο Asia Express

Δίπλα τους, ήταν, όμως, και ο Λευτέρης με τον Γιάννη Αϊβάζη, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από αυτή την κίνηση των κοριτσιών, διότι θεωρούν πως δεν θέλουν να τους αφήσουν να κερδίσουν. Όλοι κατάλαβαν πως θύμωσαν, αφού ο δεύτερος φώναζε: «Άντε κουφάλες, παραπήγε» και τότε είναι που η Μαρία, από τη μία πλευρά, άρχισε να ζητάει συγγνώμη και να ορκίζεται πως αν είχε δει και το δικό τους χρώμα θα τους το έλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ, από την άλλη, η Κολέτσα της φώναζε πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται.

Κολέτσα Maroulis

Μάλιστα, ο Fipster μιλώντας στην κάμερα του STAR, άρχισε να λέει για τους δύο άντρες: Δεν έχω καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο Λευτέρης. Πιστεύω πως είναι ύπουλος. Παίζει μπάλα από πίσω. Ο Γιάννης μπορεί να βγαίνει μπροστά και ο Λευτέρης να βάζει φιτιλιές.

Λίγο αργότερα, ο Παύλος και ο Ζώτος εντόπισαν το δικό τους χρώμα μέσα στα χορτάρια και τους το είπαν, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να τονίζει στην κάμερα πως είναι οι μόνοι που παίζουν δίκαια.