GNTM 5: Με επιστροφές στο σημερινό (6/12) επεισόδιο - Η συγκλονιστική ανακοίνωση του Χρήστου Μπίρμπα

Λίγο πριν τον τελικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: Με επιστροφές στο σημερινό (6/12) επεισόδιο - Η συγκλονιστική ανακοίνωση του Χρήστου Μπίρμπα

Ανατροπές περίμεναν και την Τρίτη 6/12 το βράδυ τους τηλεθεατές στο GNTM 5 του Star με τον Χρήστο Μπίρμπα να εμφανίζεται από την αρχή του επεισοδίου, κάνοντας μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την πορεία του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως στα δύο επεισόδια, που βλέπουμε κάθε εβδομάδα ακολουθούν δύο αποχωρήσεις κοριτσιών, όπως και έφυγε τη Δευτέρα 5/12 ένα από τα φαβορί (δείτε εδώ ποια κοπέλα δεν μπήκε στην 7αδα).

Οι επιστροφές στο σημερινό 6/12 επεισόδιο του GNTM 5

Και ενώ λοιπόν, η Γεωργιάνα έφυγε λίγο πριν από τον τελικό (δείτε εδώ το spoiler για τα 3 φαβορί), η παραγωγή αποφάσισε να φέρει ξανά την απόλυτη ανατροπή και να κάνει τις λεγόμενες επιστροφές,

11 κορίτσια λοιπόν, μέσα από μία απαιτητική φωτογράφιση θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναμπούν στο σπίτι του GNTM 5, με τον αριθμό των επιστροφών να μην είναι ακριβής.

GNTM 5 - Επιστροφές

Πότε τελειώνει το ριάλιτι του Star

Πολύς λόγος έγινε για τον φετινό κύκλο του GNTM και όχι άδικα. Κάτι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά, κάτι η πρώτη εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή (δείτε εδώ πότε θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων) και κάτι οι φήμες που θέλουν το παιχνίδι να τελειώνει οριστικά και να μην κάνει νέα σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή για του χρόνου και έτσι το GNTM φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ανανεωμένο πρόγραμμα, ενώ είναι γεγονός πως τα φετινά νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού, δεδομένου πάντα ότι επένδυσαν πολλά στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show.

GNTM 5 τελικός

Όπως έχει γίνει μάλιστα γνωστό, ήδη ορισμένα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν φέτος το GNTM έχουν συμφωνήσει για το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα και έτσι η νέα σεζόν θα τους βρει σε άλλο λιμάνι και όχι στο ριάλιτι μοντέλων.

Επιστρέφοντας ωστόσο στον φετινό κύκλο του GNTM, μπορεί οι κριτές να ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις επιστροφές στις διαγωνιζόμενες, όπως είδαμε στο trailer για το αποψινό (6/12) επεισόδιο, ωστόσο την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι μιας και ο μεγάλος τελικός βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η τελική πρόβα για τον τελικό αναμένεται να γίνει μετά τις 20 Δεκεμβρίου και τότε θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία του τελικού. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι ετοιμάζει κάτι πολύ γκράντε για τον τελικό, με λαμπερούς καλεσμένους και πρόσωπα που θα συζητηθούν.