GNTM 5 - Spoiler: Κλείδωσε η τριάδα που θα δούμε στον τελικό

Εκτός...ένα από τα φαβορί!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(star.gr)
(star.gr)

Καθώς περνούν οι εβδομάδες και βλέπουμε κάθε φορά να λιγοστεύουν οι κοπέλες του GNTM 5, αναμενόμενο είναι να "φουντώνουν" οι φήμες για το ποια θα πάρει όλα τα έπαθλα και θα σαρώσει στο χώρο της μόδας και του θεάματος.

Μπορεί στο τευλευταίο επεισόδιο να είδαμε να "μπαίνουν" δύο κοπέλες στο σπίτι και να διεκδικούν μια ακόμη ευκαιρία, παρά την αποχώρηση της μιας στην φωτογράφιση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια έφυγε) οι μέρες περνούν και φτάνουμε ολοταχώς στον τελικό.

Ποιες κοπέλες θα είναι στην τελική τριάδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός μόδας του STAR με τα τελευταία spoiler να μας φανερώνουν την τελική τριάδα του φετινού GNTM 5. Μέσα σε αυτές δεν θα είναι δυστυχώς, η αντρογύναικα του ριάλιτι, και δεν είναι άλλη από την Κότυ, που έχει κερδίσει το κοινό και τους κριτές με την ειλικρινή και "ντόμπρα" συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχει σε όλα.

Σύμφωνα με την espresso τα τρία κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό είναι η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου. Σίγουρα και τα τρία είναι μοντέλα που έχουν δείξει τις δυνατότητες τους από το ξεκίνημα του διαγωνισμού αν και από την τελική τριάδα απουσιάζουν κορίτσια που είχαν χριστεί φαβορί.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενώ μετά το πέρας των γιορτών τη θέση του GNΤΜ θα πάρει στο πρόγραμμα το έτερο σημαντικό ριάλιτι του STAR, το MasterChef!

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον φετινό κύκλο του GNTM έγινε αρκετός "ντόρος" και όχι άδικα. Κάτι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά, κάτι η πρώτη εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή (δείτε εδώ πότε θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων) και κάτι οι φήμες που θέλουν το παιχνίδι να τελειώνει οριστικά και να μην κάνει νέα σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή για του χρόνου και έτσι το GNTM φαίνεται πως δεν έχει θέση στο ανανεωμένο πρόγραμμα, ενώ είναι γεγονός πως τα φετινά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε) δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού, δεδομένου πάντα ότι επένδυσαν πολλά στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

«Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show.

GNTM 5 τελικός

Όπως έχει γίνει μάλιστα γνωστό, ήδη ορισμένα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν φέτος το GNTM έχουν συμφωνήσει για το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα και έτσι η νέα σεζόν θα τους βρει σε άλλο λιμάνι και όχι στο ριάλιτι μοντέλων.