GNTM 5: Δεν σταμάτησε να κλαίει η Μικαέλα - Αυτή η κοπέλα αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό

Δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Δεν σταμάτησε να κλαίει η Μικαέλα - Αυτή η κοπέλα αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό

Το σημερινό (12/12) επεισόδιο του GNTM 5 έφτασε στο τέλος του και η 8άδα του παιχνιδιού έγινε 7άδα (δείτε εδώ πότε τελειώνει ο διαγωνισμός). Τα κορίτσια ύστερα από την φωτογράφισή τους βρέθηκαν στο πλατό, κρίθηκαν και το αποτέλεσμα βγήκε. Πριν ακόμη ανακοινωθούν τα αποτελέσματα όμως ξεκίνησαν τα κλάματα.

Η Μάρα είναι από τις κοπέλες που δεν άκουσε καλά λόγια και μόλις η επιτροπή αποχώρησε από το πλατό για να συσκεφθεί η μητέρα της η Μικαέλα την πλησίασε για να την παρηγορήσει. Τότε εκείνη άρχισε να της λέει πως δεν θέλει να ακούσει πως αν φύγει εκείνη θα φύγει μαζί της, όπως συνηθίζει να της λέει, με την μαμά του ριάλιτι να μη θέλει να την ακούσει.

Το μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM 5 σήμερα (12/12)

Αφού οι κριτές επέστρεψαν στο σετ, ανακοίνωσαν πως την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Κότυ και αμέσως μετά από εκείνη βρισκόταν η Βικτώρια. Όσο ακούγονταν τα ονόματα που πέρασαν στο σπίτι, μαμά και κόρη βρέθηκαν στο bottom three, με την Νόβακ να περνάει στην επόμενη φάση και την Μάρα να μένει στην δυάδα με την Κάτια, η οποία καλά καλά δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο σπίτι.

Το μοντέλο που αποχώρησε, ωστόσο, είναι η Κάτια, με τις δύο γυναίκες να ανακουφίζονται. Δυστυχώς, η επιστροφή δεν κράτησε πολύ αλλά τα όνειρα δεν σταματούν εδώ!

gntm 5 Κάτια

Ποιες κοπέλες θα είναι στην τελική τριάδα

Καθώς περνούν οι εβδομάδες και βλέπουμε κάθε φορά να λιγοστεύουν οι κοπέλες του GNTM 5, αναμενόμενο είναι να "φουντώνουν" οι φήμες για το ποια θα πάρει όλα τα έπαθλα και θα σαρώσει στο χώρο της μόδας και του θεάματος.

Μπορεί στο τευλευταίο επεισόδιο να είδαμε να "μπαίνουν" δύο κοπέλες στο σπίτι και να διεκδικούν μια ακόμη ευκαιρία, παρά την αποχώρηση της μιας στην φωτογράφιση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια έφυγε) οι μέρες περνούν και φτάνουμε ολοταχώς στον τελικό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός μόδας του STAR με τα τελευταία spoiler να μας φανερώνουν την τελική τριάδα του φετινού GNTM 5. Μέσα σε αυτές δεν θα είναι δυστυχώς, η αντρογύναικα του ριάλιτι, και δεν είναι άλλη από την Κότυ, που έχει κερδίσει το κοινό και τους κριτές με την ειλικρινή και "ντόμπρα" συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχει σε όλα.

Σύμφωνα με την espresso τα τρία κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό είναι η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου. Σίγουρα και τα τρία είναι μοντέλα που έχουν δείξει τις δυνατότητες τους από το ξεκίνημα του διαγωνισμού αν και από την τελική τριάδα απουσιάζουν κορίτσια που είχαν χριστεί φαβορί.