«Έρχεται σύντομα…» - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Masterchef 7

Με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έρχεται σύντομα…» - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Masterchef 7

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και συγκεκριμένα στις αρχές του 2023 μέσα από την συχνότητα του STAR και οι τρεις αγαπημένοι μας κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να αναδείξουν τον καλύτερο σεφ της χώρας.

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία. Φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», αποκάλυψε πριν μερικές μέρες ο Πάνος Ιωαννίδης στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 16/12 δημοσιεύτηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του μαγειρικού ριάλιτι στο Instagram, το πρώτο teaser trailer του φετινού κύκλου με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά. Όπως βλέπουμε, ο σεφ και κριτής βρίσκεται σε μια κουζίνα και μιλάει στο τηλέφωνο για τον ταραμά, ενώ την ίδια στιγμή, οι μάγειρες που τον πλαισιώνουν, αρχίζουν να αναλύουν συγχρονισμένα μια συνταγή.

Βέβαια, ένας άκρως... τρομακτικό και αυστηρό του βλέμμα, τους «αναγκάζει» να επιστρέψουν αμέσως στις θέσεις τους. «Για ποιον είναι ο ταραμάς; Έρχεται σύντομα…» έγραφε μάλιστα χαρακτηριστικά η λεζάντα της ανάρτησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια πήραν αμέσως φωτιά, μιας και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλτιι μαγειρικής!

Το πρώτο trailer του Masterchef 7