Παρέλαση από ξανθιές στο My Style Rocks - Οι υποψήφιες που πέρασαν από τις οντισιόν του διαγωνισμού

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παρέλαση από ξανθιές στο My Style Rocks - Οι υποψήφιες που πέρασαν από τις οντισιόν του διαγωνισμού

Το My Style Rocks επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Ιανουάριο και παρουσιάστρια του σόου μόδας θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας 5/12, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να κάνει την δήλωση.

«Ξεκινούν να πέφτουν οι υπογραφές», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και στην προσπάθειά της να εξηγήσει για ποιο λόγο η Μαρία Μπακοδήμου δεν μπορεί να βρίσκεται στο ριάλιτι, δήλωσε: «Τα γυρίσματα αυτής της παραγωγής γίνονται το Σαββατοκύριακο και αυτό δεν αλλάζει».

Τότε πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη και εξήγησε: «Η πρεμιέρα θα γίνει 16 Ιανουαρίου, Θα αρχίσει να προβάλλεται το σόου στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια οριστικά, αμετάκλητα εδώ και καιρό, την Κατερίνα Καραβάτου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πάρα πολύ καλό κάστινγκ για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω ότι θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε και από την καλή και από την ανάποδη και κάποιες από αυτές, εγώ προσωπικά, τηλεοπτικά τις ξέρω πάρα πολύ καλά. Πρόσωπα τα οποία τα έχουμε δει και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές».

«Όλα είναι ανοιχτά», πρόσθεσε μόλις η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν θα είναι και κορίτσια που έχουν περάσει ξανά από το παιχνίδι.

«Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνουν και κάποια δοκιμαστικά για την χημεία και την σύνθεση της κριτικής επιτροπής, η οποία θα είναι τριμελής. Δύο πρόσωπα έχουν ένα προβάδισμα. Θεωρούνται πυλώνες. Είναι ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Κουλιανού, πάνω στους οποίους επιθυμούν, κανάλι και παραγωγή, να χτίσουν και τον τρίτο που είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένα από τα πρόσωπα που πραγματικά ενδιαφέρουν, γιατί έχει δοκιμαστεί», κατέληξε έπειτα η συνάδελφος της παρουσιάστριας, αν και πλέον φαίνεται πως και οι κριτές πιθανώς έχουν "κλείσει".

Στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα και η κάμερα του καναλιού βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει μερικά πλάνα από τα κορίτσια που πέρασαν από τις οντισιόν για να βρεθούν στον διαγωνισμό.

Οι περισσότερες κοπέλες μπήκαν στο στούντιο ντυμένες με εντυπωσιακά σύνολα, χωρίς ωστόσο να "προκαλούν", ενώ στο πάνελ ανέφεραν πως είναι ωραίο που όλες φαίνονται πιο απλές και πιο οικείες σε σχέση με άλλες φορές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες που φάνηκαν είναι και ξανθιές.