Survivor All Star - αποκλειστικό: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Ακόμα δεν ξεκίνησε, έχουμε την ημερομηνία!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star - αποκλειστικό: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Μετράμε αντίστροφα για το Survivor All Star κι ακόμα δεν ξεκίνησε το Youweekly.gr έχει το πρώτο του spoiler για φέτος! Στις 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα κι από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο ΣΚΑΙ ξεκίνησε να δίνει σιγά σιγά τα ονόματα που θα μπουν. Εμείς, βέβαια, σας έχουμε ήδη αποκαλύψει και τους 28 παίκτες που θα συμμετέχουν (δείτε τους εδώ).

Ο Γιώργος Λιανός θα πετάξει την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο και πριν από λίγα 24ωρα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Εμείς, όμως, έχουμε τις δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες, από μέσα - ξέρετε, όπως κάθε χρόνο - και θα σας δώσουμε ακριβή ημερομηνία!

Ο Λιανός για το Survivor All Star

«Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιεσμένο για μένα, έχω άλλα δύο γυρίσματα για το Voice. Αρχές Ιανουαρίου φεύγουμε, ίσως κάνουμε και Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο, και 8 Ιανουαρίου ξεκινάμε. Είναι ο πέμπτος μου χρόνο στο Survivor. Κάθε παραλία έχει 2-3 ρεπόρτερ.

Πήγαινα στα εργομετρικά τεστ, μου αρέσει να παρακολουθώ όλη τη διαδικασία. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες κι από άτομα που δεν το περιμένουμε. Θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω για το αν θα έχουμε το νησί της απομόνωσης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Η τελική 24άδα – 26αδα με την οποία θα ξεκινήσει το Survivor δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Το πρώτο τρέιλερ στο οποίο είναι και ο Ντάνος είναι πιο πολύ αφιερωματικό.Οι 11 παίκτες του τρέιλερ έχουν υπογράψει. Και στα άλλα δύο τρέιλερ θα δούμε και τους υπόλοιπους που θα υπογράψουν. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοικτό παραθυράκι».

«Έχουν υπογραφεί περίπου 40 προσύμφωνα και βάλε. Συζητιέται αν θα είναι 24 ή 26 οι πρώτοι που θα μπουν και σίγουρα θα μπουν κι άλλοι μετά, γιατί για να ολοκληρωθεί το project χρειάζονται 33-34 παίκτες. Τα εισιτήρια δεν έχουν βγει ακόμα, υπάρχει περίπτωση να φύγει ένα αεροπλάνο, με απευθείας πτήση που δεν υπάρχει, μόνο για το Survivor».

Αναφορικά με το «νησί της απομόνωσης», είπε: «Υπάρχει στο format, αλλά δεν ξέρω πώς χρησιμοποιείται. Στην Αμερική οπυ ψηφίζουν οι παίκτες και όχι ο κόσμος, όταν κάποιοι φεύγουν από το παιχνίδι πηγαίνουν εκεί και υπάρχει ένας τρόπος, προς το τέλος του παιχνιδιού, ένας από αυτούς ή δύο, να μπούν και πάλι. Αλλά, ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στο τραπέζι της παραγωγής του Ατζούν η ημερομηνία που έχει πέσει προτεινόμενη για τον μεγάλο τελικό είναι 11 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη ή 18 Ιουλίου που πέφτει πάλι ημέρα Τρίτη. Η απόφαση θα παρθεί κατά την διάρκεια του ριάλιτι, βλέποντας και κάνοντας κλασικά...