Μύθος τα 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα - Πόσα θα βγάλουν στην πραγματικότητα οι παίκτες του Survivor All Star

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μύθος τα 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα - Πόσα θα βγάλουν στην πραγματικότητα οι παίκτες του Survivor All Star

Σε λίγες ημέρες το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας στην πιο hot εκδοχή του, αυτή του All Star (δείτε εδώ τι μέρες και τι ώρες θα προβάλλεται), μια εκδοχή που θα περίμενε κανείς πως θα ήταν από τις πιο... «σπάταλες» για τον Ατζούν αφού οι παίκτες που επέλεξε η παραγωγή έχουν πλέον αποκτήσει μια άλφα φήμη και κοστολογούνται πια σαν «επώνυμοι».

Όταν έγινε γνωστό πως όλοι - ανεξαιρέτως - θα πληρώνονται με 5.000 ευρώ το μήνα η αλήθεια είναι πως πάθαμε ένα σοκ κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr δεν γινόταν να μην το ψάξουμε λίγο παραπάνω και... βρήκαμε «λαβράκι»!

Τι συμβαίνει με τα συμβόλαια του Survivor All Star

Αρχικά, πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε πρώτοι αποκλειστικά πως τελικά δεν έχουν κάνει όλοι οι συμμετέχοντες την ίδια συμφωνία. Ένας παίκτης έχει κλειδώσει άλλο ποσό με τον Ατζούν, μεγαλύτερο (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός ο παίκτης), ενώ υπάρχουν κι άλλοι δυο τουλάχιστον που κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το πεντοχίλιαρο που ακούγεται, τους οποίους και θα σας αποκαλύψουμε σε νέο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Ατζούν έχει συμφωνήσει και γράψει στα συμβόλαια των παικτών πως σε προχωρημένη φάση του παιχνιδιού, ο ίδιος θα αποφασίζει και θα δίνει εξτρά οικονομικά μπόνους σε παίκτες. Άρα, το κασέ ανεβαίνει αυτομάτως.

Συν του ότι όποιοι έχουν κλείσει με 5.000 ευρώ για να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους στον Άγιο Δομίνικο αυτόματα ανεβάζουν τον εαυτό τους ψηλά και μπορούν να τον «πουλήσουν» μετά πιο ακριβά σε εμπορικές συμφωνίες στον... έξω κόσμο!

Ας μη γελιόμαστε, λοιπόν, τα 5.000 ευρώ είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που θα μπορέσει ο καθένας να βγάλει μετά το παιχνίδι...