J2US: "Κοκκίνισε" η Δέσποινα Βανδή - Το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη ήχησε σε όλο το στούντιο

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του μουσικού διαγωνισμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το κρύψουν. Πρόσφατα πραγματοποίησαν μία μικρή απόδραση στην Αράχωβα και τα "καυτά" φιλιά τους στην ταβέρνα που έτρωγαν στάθηκαν η αφορμή να σχολιαστούν πολύ έντονα αυτές τις ημέρες (δείτε εδώ το βίντεο).

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται ως κριτής στο Just The 2 of Us, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής αυτού, Νίκος Κοκλώνης, που δεν διστάζει να "πειράζει" τους αγαπημένους του ανθρώπους όποτε έχει την ευκαιρία, με ένα μικρό στιχάκι, μαντινάδα συγκεκριμένα, να την κάνει "να τα χάσει" το βράδυ του Σαββάτου 31/12.

Η μαντινάδα του Νίκου Κοκλώνη για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο ίδιος θέλησε να παρουσιάσει την επιτροπή με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο αυτή τη φορά και έτσι άρχισε να "απαγγέλλει". Όταν έφτασε η στιγμή της Δέσποινας Βανδή, σε ολόκληρη την μαντινάδα που της αφιέρωσε ακουγόταν το όνομα του καλού της.

Δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά, αλλά το χαμόγελό της τα είπε όλα!

Στη συνέχεια ο παραγωγός θέλησε να ανακοινώσει και μερικά ευχάριστα νέα για τον ίδιο, αλλά και για τους συνεργάτες του στην εκπομπή. Έτσι, λοιπόν, αφού πήρε το "ok" από τους ανώτερούς του εξήγησε πως το μουσικό σόου έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί και την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, από το Φεβρουάριο, όλοι θα βρεθούν ξανά μαζί στο πλατό του ALPHA για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό. Το τραγούδι που ερμήνευσε, μάλιστα, στην αρχή έδωσε το μήνυμα που έπρεπε στους τηλεθεατές.