Survivor All Star: Το κοινό ψήφισε από τώρα - Αυτοί είναι οι τρεις πιο δημοφιλείς παίκτες

Δυο γυναίκες κι ένας άντρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Το κοινό ψήφισε από τώρα - Αυτοί είναι οι τρεις πιο δημοφιλείς παίκτες

Το πρώτο γύρισμα του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4/1 (δείτε εδώ τι συνέβη και ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους) και πρέπει να γνωρίζετε από τώρα πως φέτος ο Ατζούν το έστησε έτσι το πράγμα για να δυσκολέψει τα spoilers που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες σεζόν! Το Youweekly.gr δεν φοβάται, γιατί έχει έγκυρη πηγή μέσα, εδώ και χρόνια και οι φανατικοί αναγνώστες μας το γνωρίζουν οπότε... προχωράμε στις νέες πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο.

Βασικά, η συγκεκριμένη για να μην υπερβάλουμε ήρθε από τον ΣΚΑΙ και πιο σωστά, από την πρωινή εκπομπή αυτού «Πρωινό μας» και έχει να κάνει με τους πιο δημοφιλείς παίκτες αυτής της σεζόν.

Μπορεί ακόμα το παιχνίδι να μην έχει ξεκινήσει καλά καλά αλλά τα social media... «μίλησαν».

Στην επίσημη σελίδα του Survivor στο instagram έχουν αναρτηθεί από την Τρίτη οι φωτογραφίες όλων των παικτών και τα likes του κόσμου... έδωσαν στεγνά την κορυφαία τριάδα.

Οι πιο αγαπητοί παίκτες του Survivor All Star

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 7,846 likes...

Το βιογραφικό του

  • Ηλικία: 33 ετών
  • Επάγγελμα: Γυμναστής
  • Συμμετοχή: Survivor 2017

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 33 ετών και είναι personal trainer. Αρχικά, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Γιάννη ασχολήθηκε ενεργά με το body building, κερδίζοντας αρκετούς τίτλους σε αγώνες. H πρώτη του συμμετοχή στο Survivor ήταν το 2017, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την 3η θέση. Έπειτα, εκτός από την γυμναστική ασχολήθηκε και με την παρουσίαση.

«Έρχομαι στο Survivor All Star με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση!»

Στην δεύτερη θέση είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με 8,113 like...

Το βιογραφικό της

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Επάγγελμα: Γυμνάστρια
  • Συμμετοχή: Survivor 2021

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 27 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή στα ΤΕΦΑΑ, ενώ εργάζεται ως personal trainer. Είναι τελειομανής, θεωρεί τον εαυτό της τρελό και της αρέσει να ζει στα άκρα, κάτι που την οδήγησε να συμμετάσχει και στο Survivor 2021, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι την 3η θέση.

«Έρχομαι στο Survivor All Star έτοιμη να κατακτήσω την κορυφή!»

Ενώ στην πρώτη βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα με το σοκ ποσοστό των 11,248 likes, μέχρι την στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές!

Το βιογραφικό της

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Επάγγελμα: Πρωταθλήτρια Στίβου
  • Συμμετοχή: Νικήτρια Survivor 2019

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι 30 ετών, γεννήθηκε στο Μόναχο και είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα και δύσκολη αντίπαλο στους στίβους μάχης, κάτι το οποίο απέδειξε κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2018, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση, αλλά στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία το 2019, όπου κατάφερε και κέρδισε την πρώτη θέση!

«Επιστρέφω για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και πλέον ο μοναδικός μου στόχος είναι να κερδίσω τον πιο σημαντικό τίτλο, αυτόν του Survivor All Star!»