Survivor All Star spoiler 8/1: Αυτό είναι το έπαθλο του πρώτου αγώνα

Προσοχή! Ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 8/1: Αυτό είναι το έπαθλο του πρώτου αγώνα

To Survivor All Star είναι έτοιμο να κάνει σήμερα Κυριακή 8/1. Ήδη έχει κυκλοφορεί το trailer με τους 26 παίκτες και τον Γιώργο Λιανό να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Φέτος το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς όλοι όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο έχουν ξαναζήσει τις αντίξοες συνθήκες του ριάλιτι.

Ήδη ορισμένοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ ένα ζευγάρι δημιούργησε την πρώτη του ένταση.

Το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο

Οι παίκτες θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε όπως γίνεται κάθε χρόνο και σίγουρα τα ονόματα που θα μπουν σε κάθε ομάδα θα γίνει σύμφωνα με τα στατιστικά αλλά και τις... εντάσεις (δείτε ποιος θα πάει που), αφού δεν γίνεται όπως προαναφέραμε survivor χωρίς τσακωμούς και φωνές.

Στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το πρώτο αγώνισμα αλλά και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας....

Όπως ειπώθηκε λοιπόν, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχη για έπαθλο επιβίωσης! Ποιο είναι αυτό; Η φωτιά στις παραλίες τους. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την ζεστασιά και το ζεστό φαγητό, ενώ η ομάδα που θα χάσει δυστυχώς θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά.

Οι παίκτες της χαμένης ομάδας συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να την ανάψει, αν όμως δεν τα καταφέρει θα μείνουν στο κρύο!

Περπατούσε χωρίς εσώρουχο, πέρασε λαθραία κονσέρβες μέσα: Οι πιο παράξενοι παίκτες του Survivor

Το Survivor Greece είναι η ελληνική εκδοχή του ομώνυμου ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί 9 κύκλοι.

Μπορεί σε αυτούς τους κύκλους τα ματάκια μας να έχουν δει πολλά αλλά τι να πουν και στο εξωτερικό με όλα αυτά που έχουν συμβεί!

Ξεκινάμε από την Shirin Oskooi, η οποία συμμετείχε στο Survivor: Worlds Apart, Survivor: Cambodia – Second Chance. Η Shirin κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι δυο ολόκληρες εβδομάδες και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με την παρουσία και την συμπεριφορά της αφού κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει αν είχε κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα ή αν το ότι κυκλοφορούσε χωρίς εσώρουχο παντού το έκανε απλά για πλάκα και για να γίνει viral!

Και συνεχίζουμε με τον Kel Gleason που συμμετείχε στο Survivor: The Australian Outback. Η συμμετοχή του τότε είχε εξοργίσει κοινό και συμπαίκτες! Δεν παραδέχτηκε ποτέ πως είχε περάσει λαθραία μέσα στο παιχνίδι κονσέρβες κρέατος και τρεφόταν ενώ όλοι οι άλλοι πεινούσαν!