Άλλοι αρνήθηκαν και άλλους τους απέρριψαν - Όλο το παρασκήνιο για τις "χυλόπιτες" του Survivor All Star

Τα έχουν πει και μόνοι τους...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άλλοι αρνήθηκαν και άλλους τους απέρριψαν - Όλο το παρασκήνιο για τις

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από την εκκίνηση του Survivor All Star και παρόλο που οι παίκτες έχουν ήδη χωριστεί σε ομάδες (δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν), συνεχίζονται οι συζητήσεις για διάφορα πρόσωπα που είτε μπήκαν είτε θα μπουν στο παιχνίδι στην πορεία (δείτε εδώ ποιος θα μπει και θα πάρει και παραπάνω λεφτά).

Όσον αφορά, όμως τα πρόσωπα που δεν θα μπουν, μερικά από αυτά προχώρησαν σε δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψαν για ποιο λόγο δεν θα βρίσκονται στον νέο κύκλο.

Όλο το παρασκήνιο για τις "χυλόπιτες" του Survivor All Star

Η πρώτη από αυτούς είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία δέχθηκε για τρίτη φορά πρόταση, αλλά την απέρριψε, καθώς θέλει να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό και, μάλιστα, εξήγησε πως θέλει να σπουδάσει.

«Σχόλια πάντα θα υπάρχουν. Θέλω να βρω χρόνο για να σπουδάσω υποκριτική κάποια στιγμή. Γιατί να μην δίνουμε προς το παρόν τις ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάνε κάτι. Δεν θα πάω τρίτη φορά. Συζητήσαμε, έγινε η πρόταση, τα βάλαμε κάτω αλλά χρονικά δεν προλαβαίνω. Ο κύκλος τα έκλεισε πέρσι. Τα χρήματα από το ριάλιτι τα επένδυσα παντού: σε φωτογραφίσεις, σε γυρίσματα, σε ταξίδια για τα καλλυντικά», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, από την άλλη πλευρά, δεν δέχθηκε καν πρόταση για να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο:

«Όχι, δεν δέχτηκα πρόταση για το Survivor All Star. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ήξεραν ότι θα έχω θέατρο. Ούτως ή άλλως, δεν θα πήγαινα. Σίγουρα δεν θα άφηνα το θέατρο για να πάω στο Survivor. Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Το έζησα μια φορά, στα καλά του. Δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω τώρα».

«Δεν παρακολούθησα ούτε το δικό μου. Μου αρέσει πολύ να παίζω, μου άρεσε η διαδικασία του να ζήσω όλο αυτό το πράγμα, αλλά να το δω σαν θεατής, βαριέμαι», κατέληξε.

Υπάρχει, όμως, και μία ακόμη παίκτρια η οποία δεν θα συμμετέχει σε αυτό, διότι και παλαιότερα ήταν αρκετά δυσαρεστημένη όσον αφορά τις αμοιβές που λάμβανε. Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία είχε μία πολύ έντονη κόντρα με τον Ορέστη Τσάνγκ, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να την διώξει, χωρίς επιτυχία.

«Δεν πήρα χρήματα στον βαθμό που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σαν Μαχητές πήραμε πολύ χαμηλότερα ποσά από αυτά που είχαν ακουστεί τότε για εμάς και από αυτά που ακούγονται και σήμερα», είχε αναφέρει.