Survivor All Star spoiler 8/1: Θα γίνει χαμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 8/1: Θα γίνει χαμός! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Λίγες ώρες έμειναν για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star που επιστρέφει στην οθόνες με έναν κύκλο γεμάτο δυνατούς αγώνες αλλά και σίγουρα μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες και κυρίως στα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Και μιας και λέμε ζευγάρια... δεν είναι μόνο τρία! Ο Μπο έχει σχέση με παίκτρια που βρίσκεται αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει στους στίβους μάχης - δείτε εδώ ποια.

Όπως ξέρουμε λοιπόν μέχρι ώρας, η πρεμιέρα του Survivor All Star θα είναι άκρως απολαυστική. Οι παίκτες θα φτάσουν με γιοτ σε μια παραλία και όταν κατέβουν θα περπατήσουν πάνω σε κόκκινο χαλί, όπου θα τους περιμένει ένα μεγάλο πάρτι λίγο πριν ξεκινήσουν οι κακουχίες.

Οι ομάδες και ο αγώνας της πρώτης ασυλίας στο Survivor All Star

Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουν και οι πρώτοι αγώνες, αφού πρώτα χωριστούν οι ομάδες:

Κόκκινη ομάδα

Μπλε ομάδα

O πρώτος αγώνας θα είναι για το έπαθλο της φωτιάς και γενικά της επιβίωσης. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την ζεστασιά και το ζεστό φαγητό, ενώ η ομάδα που θα χάσει δυστυχώς θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά. Οι παίκτες της χαμένης ομάδας συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να την ανάψει, αν όμως δεν τα καταφέρει θα μείνουν στο κρύο - δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο του πρώτου αγώνα.

Στην συνέχεια θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία του Survivor All Star, καθώς αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Την εν λόγω αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη σύμφωνα με τα όσα λέγονται και θα είναι ανατρεπτική.

Όσον αφορά όμως την ομάδα που θα είναι ασφαλείς στην πρώτη ψηφοφορία και θα πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού είναι οι... Κόκκινοι!