Survivor All Star: Όλοι ντυμένοι επίσημα - Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πλευρό του Βασάλου

Το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιανού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Όλοι ντυμένοι επίσημα - Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πλευρό του Βασάλου

To Survivor All Star είναι στον αέρα εδώ και λίγα λεπτά και αφού ο Γιώργος Λιανός έκανε χαμό με την εμφάνισή του αλά James Bond πάνω στο σκάφος, υποδέχθηκε τους παίκτες που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι σε ένα πολύ εντυπωσιακό πάρτι.

Όλοι τους ήταν ντυμένοι με κομψά ρούχα, παγέτες, μίνι φορέματα με λάμψεις οι γυναίκες, ενώ οι άντρες με κοστούμια, παπιγιόν και γραβάτες. Εκείνη, όμως, που "έκλεψε" τις εντυπώσεις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κοστούμι με πούλιες και παγέτες και μέσα από αυτό φορούσε ένα σουτιέν με τα ίδια στοιχεία. Το μαλλί της ήταν μαζεμένο χαμηλά, ενώ το μακιγιάζ της τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η εμφάνιση της Βαλαβάνη μαγνήτισε τα βλέμματα στην πρεμιέρα του Survivor All Star

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Περίμενα κάτι διαφορετικό», για την συνάντηση των διαγωνιζόμενων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα φαίνονται πολύ ήρεμα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη πλευρά, ήταν σε έναν δικό του κόσμο και μόνη του έγνοια ήταν να μάθει πως αισθάνεται ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου σε περίπτωση που χωριστούν όταν έρθει η ώρα να δημιουργηθούν οι ομάδες (δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν εν τέλει).

(Δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση)