Survivor All Star: «Κι εμείς κουτουλάμε, εύχομαι να είναι μόνο το ύφος μου» - Σύννεφα στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου & του Δάντη;

Η ατάκα όλο νόημα για τον τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κι εμείς κουτουλάμε, εύχομαι να είναι μόνο το ύφος μου» - Σύννεφα στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου & του Δάντη;

Η μπλε ομάδα έχασε τον πρώτο αγώνα του Survivor All Star, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/1 και αυτό δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με το που πάτησαν το πόδι τους στην παραλία (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος άρχισε να τσακώνεται με τον Τάκη Καραγκούνια για το πως θα στήσουν την καλύβα τους και ποια διαδικασία θα ακολουθούσαν. Μάλιστα, ο πρώτος ανέφερε για τον δεύτερο πως η στάση του είναι απολίτιστη.

Τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα, ωστόσο, πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Η ατάκα της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη στο Survivor All Star που κίνησε υποψίες

Και σαν να μην έφταναν αυτά, η Ασημίνα βρήκε την ευκαιρία να "τσιγκλίσει" τον Σπύρο Μαρτίκα για την Βρισηίδα μετά την δήλωσή της σχετικά με ποιον θα περάσει το βράδυ της. «Δεν θα χωράς από την πόρτα», του είπε χαρακτηριστικά δείχνοντάς του πως θα είναι τα κερατά του, όμως στη συνέχεια είπε και για τον εαυτό της: «Κι εμείς κουτουλάμε. Εύχομαι να είναι μόνο το ύφος μου».