Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση του Μπο για την σύντροφό του Καρολίνα λίγο μετά την πρεμιέρα

«Για πάμε!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση του Μπο για την σύντροφό του Καρολίνα λίγο μετά την πρεμιέρα

Ήταν δεδομένο πως δεν θα μας απασχολούσαν μόνο τα ζευγάρια που βρίσκονται στο Survivor All Star. Μπορεί κάποιοι να πήραν μαζί τους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και να τους βλέπουν έστω και και για λίγο στην απέναντι παραλία, άλλοι όμως, έφυγαν για το νησί κι άφησαν στην Ελλάδα τα πιο κοντινά τους πρόσωπα.

Σε αυτό το γκρουπ ανήκει και η Καρολίνα Καλύβα που, όπως φαίνεται, εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Μπο αλλά κατάφεραν από κοινού να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ την μοναδική κοινή τους φωτογραφία που κυκλοφορεί). Το ειδύλλιο αυτό έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του ριάλιτι κι εφόσον... τα έφερε έτσι η ζωή, ο τραγουδιστής, μη θέλοντας να κρύψει και την στήριξή του προς την αγαπημένη του, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη νίκη της Καρολίνας στον στίβο μάχης και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους, 1-0 για πάμε!"

Η διαφορά ηλικίας του Μπο και της Καρολίνας

Το πραγματικό του όνομα είναι Χαράλαμπος Ξενίδης και Γεννήθηκε το 1973 - άρα σήμερα είναι 49 ετών - στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του, επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το 1992, ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ ενώ το 1996 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Από την άλλη η Καρολίνα Καλύβα έχει γεννηθεί στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Είναι 33 χρονών. Έχει σπουδάσει Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο ως αθλήτρια 400 μέτρων. Ύστερα από έναν τραυματισμό μπήκε στη ζωή της το Pilates. Στο Survivor 2021 ξεχώρισε για το πάθος της.