Survivor all star: «Γιώργο τα έχω δει όλα...» - Το πρώτο βράδυ του Γιώργου Ασημακόπουλο στην καλύβα

Οι έντονες περιγραφές και τα παράπονά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Γιώργο τα έχω δει όλα...» - Το πρώτο βράδυ του Γιώργου Ασημακόπουλο στην καλύβα

Το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα 9/1 στο Survivor all star με τους παίκτες - μετά τη μεγάλη πρεμιέρα - να δείχνουν ξανά το πόσο αθλητικοί είναι (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα).

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι μπλε έχασαν την πρώτη ασυλία και έτσι έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Περικλή Κονδυλάτο να είναι το πρώτο όνομα για τη σεζόν.

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός.

Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είπε ο Κονδυλάτος με δάκρυα στα μάτια μετά την υποψηφιότητά του.

Στη συνέχεια μπλε και κόκκινοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να παίρνει το λόγο εξηγώντας, πως δεν περνάει ιδιαίτερα καλά...

Τα πρώτα παράπονα του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor all star

«Τα έχω δει όλα, δεν έχω φάει τίποτα... καρύδα εγώ δεν τρώω, άρα είναι πολύ δύσκολα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.