Survivor all star: «Τριαντάφυλλε Νο2 τι πετάγεσαι;» - Ο Νίκος Μπάρτζης βρήκε το διάδοχο του Ντάφυ

Για ποιον ''χτυπάει'' η καμπάνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Τριαντάφυλλε Νο2 τι πετάγεσαι;» - Ο Νίκος Μπάρτζης βρήκε το διάδοχο του Ντάφυ

Το Survivor all star έχει ξεκινήσει και ήδη από τα πρώτα επεισόδια παρακολουθούμε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν ξεκινήσει οι κόντρες και οι ίντριγκες, αφού το παιχνίδι είναι από τη φύση του ανταγωνιστικό.

Μετά από τον δύσκολο αγώνα της Δευτέρας 9/1 οι μπλε κατάφεραν και ξεχώρισαν με το 10 - 9 έναντι των διάσημων, οι οποίοι στο πρώτο αγώνα βγήκαν πιο δυνατοί.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε να δούμε πολλά στη συνέχεια, ωστόσο τα αίματα άναψαν από το δεύτερο συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι κόκκινοι έβγαλαν έναν παίκτη στον τάκο (δείτε εδώ ποιον).

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στον Τάκη Καραγκούνια

Και αφού λοιπόν είδαμε να βγαίνει ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέχεια οι δύο ομάδες συζητούσαν αν ήταν δίκαιη ή όχι η απόφαση αυτή.

Γενικότερα το ζήτημα αφορούσε περισσότερο τους κόκκινους, ωστόσο και οι μπλε πήραν το λόγο με τον Τάκη Καραγκούνια να είναι αντίθετος.

Στο σημείο λοιπόν αυτό, ο Νίκος Μπάρτζης σαν να έπαθε το γνωστό dejavu, τότε που ήταν στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, και έτσι παρομοίασε τον αντίπαλο παίκτη του με τον Ντάφυ, καθώς όπως είπε ''πεταγόταν'' στην κουβέντα.