Survivor all star: «Θα μπορούσε να το κάνει ο Μαρτίκας» - Το ''βρώμικο'' σχέδιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας

Υποχθόνιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα μπορούσε να το κάνει ο Μαρτίκας» - Το ''βρώμικο'' σχέδιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας

Η έναρξη του Survivor all star είναι γεγονός και πλέον από την Κυριακή 8/1 το βράδυ βλέπουμε όλους λίγο πολύ να ασχολούνται με το πιο ανατρεπτικό ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες - διάσημοι και μαχητές - έχουν μοιραστεί πλέον και έτσι βλέπουμε τους παίκτες να κάνουν τις πρώτες συμμαχίες με άτομα, που συμπαθούν περισσότερο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως τα ζευγάρι έχουν χωριστεί και έτσι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου βλέπονται από απόσταση στα συμβούλια και στους στίβους μάχης (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη ψυχολογική κατάσταση του φαρμακοποιού).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως έχουμε επίσης να σας θυμίσουμε, πως το ζευγάρι θα χωριστεί, αφού η Ανδριώτου θα φύγει για Ελλάδα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το κορίτσι).

Για κάποιους η αποχώρηση της δεν είναι καθόλου τυχαία και μάλιστα την Τρίτη 10/1 ο Γιώργος Ταλάντσεβ, που ήταν καλεσμένος στο Καλό μεσημεράκι έκανε μια σχετική αλλά αιχμηρή τοποθέτηση.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Ταλάντσεβ για τη σχέση του Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor

«Τώρα οι ψήφοι θα πάνε όλοι στον Σπύρο και θα είναι έξω η Βρισηίδα να σαπορτάρει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο Σπύρος Μαρτίκας. Σκέφτεται στρατηγικά, υπάρχουν πολλά σχέδια “Μαρτίκα” αλλά αυτή είναι η ουσία, είναι ένα παιχνίδι. Αλλά δεν ξέρω εάν έχει πάει τόσο μακριά το θέμα», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.