Survivor all star: «Πάνε σπίτι σου...» - ''Έδειξε'' τα δόντια της η Βρισηίδα Ανδριώτου με το καλημέρα

Έχει μπει πολύ δυναμικά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πάνε σπίτι σου...» - ''Έδειξε'' τα δόντια της η Βρισηίδα Ανδριώτου με το καλημέρα

Με έντονες δηλώσεις είδαμε να ξεκινάει η ημέρα των κόκκινων στο Survivor all star την Τρίτη 10/1 με την ομάδα να είναι σε ένα σημείο αποδιοργανωμένη παρά το γεγονός, πως την προηγούμενη ημέρα είχαν φέρει νίκη (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν σήμερα).

Σε κάθε περίπτωση για να μην τους πάρει από κάτω είδαμε να κάνουν εργασίες, που είχαν να κάνουν με το χώρο που κοιμούνται και συγκεκριμένα με την στέγη τους, την όποια ήθελαν να κάνουν πιο ανθεκτική.

Στην διαδικασία αυτή λοιπόν συμμετείχε η Βρισηίδα, η οποία ως πιο ελαφριά παίκτρια ανέβηκε στους ώμους του συμπαίκτη της Ηλία Γκότση. Η ίδια ωστόσο στη συνέχεια και μάλιστα στις προσωπικές δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει την κίνηση της αυτή - φανερά ενοχοποιημένη - καθώς δε θα ήθελε να παρεξηγηθεί όλο αυτό από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ γιατί είναι ράκος).

Νωρίτερα όμως η παίκτρια έκανε άλλη μία αιχμηρή θα λέγαμε δήλωση στην κάμερα σχετικά με τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη και τον τρόπο, που αποφάσισε να κινηθεί στην κάλπη, ο οποίος για τη Βρισηίδα ήτα εντελώς λάθος.

Η ένταση της Βρισηίδας Ανδριώτου με συμπαίκτη της

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν ενημέρωσες τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί ότι έριξες λευκό; Η άλλη νόμιζε ότι έχει έχθρες -όχι ότι δεν έχει- κι ότι είναι αντιπάθεια. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς.

Δηλαδή τι; Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε κι εμείς να φύγει κανένας, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πάνε σπίτι σου», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.