Survivor all star: «Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που...» - Σε τραγική κατάσταση ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που...» - Σε τραγική κατάσταση ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε, που μπήκαν στο survivor οι all star παίκτες, όμως από τα 4 πρώτα επεισόδια φαίνεται, πως οι συνθήκες φέτος είναι πολύ πιο σκληρές.

Το πρώτο πράγμα, που έχει αλλάξει και δυσκολεύει και τις δύο ομάδες είναι το εκείνο της πείνας και του φαγητού, και πιο συγκεκριμένα για τους μπλε η κατάσταση είναι πιο δύσκολη.

Σε δηλώσεις, που έκανε η ομάδα την Τετάρτη 11/1 λίγο πριν πάνε στο στίβο μάχης παραδέχτηκε, πως δεν αντέχει άλλο και πρέπει διακαώς να κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Ο Βασάλος μάλιστα, που λιποθυμούσε στο πρώτο survivor, παραδέχτηκε πως έχει φτάσει ξανά στο ίδιο όριο και πως αν σήμερα βγουν ηττημένοι δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει).

Νωρίτερα ωστόσο έγινε γνωστό το παράπονο του Αναγνωστόπουλου από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάποιους παίκτες, που ήμασταν μαζί στα προηγούμενα Survivor, για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος, να έρθουν να μου μιλήσουν και να με συνεφέρουν. Μπορεί να έχουμε περάσει τόσα πολλά, να έχουμε τσακωθεί χθες και προχθές αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι και δεν μιλάς αλλά όταν τον βλέπεις τον άλλον στα down του, έλα ρίξε μου μια σφαλιάρα και ένα χαστούκι», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η δυσκολία του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor all star

«Η επόμενη ημέρα για τους μαχητές θα είναι η λιποθυμία αν χάσουμε, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα, που ένιωσα ότι θέλω λίγο χρόνο για να σηκωθώ. Έχουμε όλοι μια υπόταση, αν το χάσουμε τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Η καρύδα ξέρουμε όλοι τι προκαλεί...είμαστε αφυδατωμένοι...Έχουμε ηθικό δόξα τον θεό, πάμε να κερδίσουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.