Survivor all star: «Αν ο Σάκης...» - Η Ρουμελιώτη ''άδειασε'' το Μαρτίκα για τη στάση του μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Τι θα έκανε η Μαριαλένα στη θέση του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αν ο Σάκης...» - Η Ρουμελιώτη ''άδειασε'' το Μαρτίκα για τη στάση του μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

H οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor all star συγκλόνισε την ομάδα της, το τηλεοπτικό κοινό και κυρίως το σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε την εδώ να κλαίει φεύγοντας).

Σε κάθε περίπτωση δε μπορούσε κανείς να της αλλάξει γνώμη και έτσι η πρώτη αποχώρηση από το φετινό παιχνίδι είναι γεγονός με τον Μαρτίκα στο σημερινό (11/1) επεισόδιο να ''σπάει'' με τη φυγή της.

«Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω.

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμιση μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεςι ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις.

Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από πολλούς ωστόσο η στάση του Σπύρου δεν είναι αποδεκτή και πιο αναλυτικά η ομάδα των μπλε σχολίασαν την κίνησή του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να σχολιάζει, ως παθούσα από την άποψη, πως και εκείνης το αγόρι είναι στο ίδιο παιχνίδι.

Το αιχμηρό σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Παιδιά αν έφευγε ο Σάκης ειδικά για ένα θέμα υγείας θα έφευγα το ίδιο δευτερόλεπτο για να στηρίξω τον άνθρωπό μου», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.