Survivor All Star αποκλειστικό: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Σάκης Κατσούλης - Τι συμβαίνει

Τα πάνω κάτω στον μακρινό Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star αποκλειστικό: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Σάκης Κατσούλης - Τι συμβαίνει

Μπορεί στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τετάρτης 11/1 να μην έδειξαν ποτέ οι κάμερες τι ψιθύρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο όταν έχασαν τον αγώνα οι Μπλε (δείτε εδώ τι του είπε) αλλά όλοι είδαμε το πλάνο όπου ο Σάκης Κατσούλης βροντοφωνάζει στην Μαριαλένα - που είναι στην αντίπαλή του ομάδα - να παίρνει ανάσες στο αγώνισμα για να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Αυτό, δυστυχώς, το είδαν και οι συμπαίκτες του και... ξεκίνησαν τα όργανα!

Οι μέρες που ξημερώνουν στο Survivor All Star για τον Σάκη δεν είναι καθόλου καλές

Ο Σάκης Κατσούλης φέτος περνάει πιο δύσκολα από πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο αφού η σύντροφός του, Μαριαλένα, πέραν του ότι βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα δεν τρώει κιόλας. Για την ακρίβεια οι Μπλε επειδή δεν πήραν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα δεν πήραν και καθόλου φαγητό. Είναι η πρώτη φορά που μια από τις δυο ομάδες στο Survivor δεν έχει καθόλου προμήθειες. Καρύδα κι Άγιος ο Θεός.

Ο Σάκης, λοιπόν, μετά το ξέσπασμα που έκανε η Μαριαλένα την Τετάρτη και φώναζε πως πεινάει κι εκείνη και η ομάδα της, έχει χάσει τον ύπνο του.

Όταν έμαθε, δε, πως το κορίτσι του λίγες ώρες μετά επισκέφθηκε τον ψυχολόγο του νησιού και μίλησε μέχρι και για οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν), κόντεψε να «πεθάνει». Η σκέψη του είναι συνέχεια σε αυτήν, ενώ ταυτόχρονα έχει και την πίεση στην καλύβα γιατί οι συμπαίκτες του νιώθουν απογοητευμένοι - κάποιοι βασικά - που δείχνει αυτή την «αδυναμία» ως προς την άλλη μεριά.

Δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί... ούτε τι να κάνει...