Survivor All Star spoiler 15/01: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Αλλά και την 1η ασυλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 15/01: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Ένα καινούργιου επεισόδιο του Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε αύριο, Κυριακή 15/01 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και σίγουρα αναμένεται να είναι για ακόμη μια φορά άκρως απολαυστικό.

Αυτή την εβδομάδα σημειώθηκαν πολλές αναταράξεις μιας και ήδη μετράμε μια οικειοθελή αποχώρηση αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου. Επίσης, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω και από μια άλλη παίκτρια η οποία επισκέφθηκε ψυχολόγο και σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Αυτή η ομάδα θα φάει τους λουκουμάδες με μέλι & θα νικήσει την 1η ασυλία

Αύριο, λοιπόν οι Μαχητές έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να κερδίσουν ασυλία και έπαθλο! Οι Διάσημοι έχουν πάρει τις πιο σημαντικές νίκες και είναι πιο δυνατοί αφού είναι καλά φαγωμένοι, ωστόσο, θα βάλουν τα δυνατά τους. Όσον αφορά το έπαθλο που θα αποκτήσει η νικήτρια ομάδα είναι φαγητό και συγκεκριμένα λουκουμάδες με μέλι αλλά και την 1η ασυλία (δείτε εδώ ποιον παίκτη θέλει νικητή το twitter).

Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το trailer, στο οποίο βλέπουμε να υπάρχει μια έντονη στιγμή μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ ακόμα περισσότερες εντάσεις θα σημειωθούν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επισημαίνει πως όταν εκείνος αγωνίζεται, ακούει συνεχώς αρνητικά σχόλια από τους αντιπάλους.

"Παλεύουμε για το φαγητό μας" του απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης με την Καρόλινα να του απαντά πως αυτή είναι η νοοτροπία τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly, η ομάδα που θα νικήσει τόσο το έπαθλο φαγητού όσο και την 1η ασυλία της εβδομάδας είναι οι... Μαχητές!

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί αύριο θα σας έχουμε και τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση!