The Voice highlights 14/01: Ο ενθουσιασμένος Μουζουράκος και το άβολο σχόλιο του Ρουβά σε διαγωνιζόμενο

Όλα είδαμε στα χθεσινά Knockouts

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice highlights 14/01: Ο ενθουσιασμένος Μουζουράκος και το άβολο σχόλιο του Ρουβά σε διαγωνιζόμενο

Σε μεγάλα διλήμματα έβαλαν τα Knockouts τους coaches του The Voice χθες 14/01 στο The Voice του ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της ομάδας τους με τους guest coaches, Good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά, αντίστοιχα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση των battles.

Τα 14/01 highlights του The Voice

«Σε συλλαμβάνω συνέχεια να...» - Σε δύσκολη θέση ο Σάκης Ρουβάς με παίκτη

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο ήταν αυτό του Σαββάτου 14/1 στο The voice καθώς από τη μία οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και από την άλλη οι κριτές να διαλέξουν τον καλύτερο (δείτε εδώ την ανακοίνωση για τη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι).

Ο Σάκης Ρουβάς σε ό,τι αφορά το κομμάτι των επιλογών φάνηκε να είναι σε δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα με έναν παίκτη, που φυσικά εκείνος είχε διαλέξει.

Ανάμεσα λοιπόν στους Ελένη Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Λιουνέας και ο Γιάννης Λιάγκουρης κατά τα Knockouts, ο Ρουβάς θεώρησε, πως ο Γιάννης είχε τη χειρότερη απόδοση.

«Γιάννη μου, έχεις μια υπέροχη φωνή και μ’ αρέσει πάρα πολύ η χροιά σου. Έχεις έκταση και μου αρέσει πολύ η φωνή σου. Έχω όμως ένα πρόβλημα μαζί σου. Σε συλλαμβάνω συνέχεια να στονάρεις.

Δηλαδή δεν είσαι στον τόνο! Αυτό λοιπόν είναι κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος γιατί ίσως να μην το ακούς κιόλας. Εσύ άκουγες ότι έφευγες λίγο από τον τόνο; Δεν το καταλάβαινες και αυτό είναι το πρόβλημα. Κατάλαβες τι γίνεται;», κατέληξε ο Σάκης Ρουβάς.

Τραγούδησε Βίσση και άφησε άφωνο τον κριτή - Ο μεγάλος ενθουσιασμός του Μουζουράκη

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στο Τhe voice με τον Γιώργο Λιανό να βγαίνει στη σκηνή και να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο κοινό σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θύμισε, πως στο εξής τα περιθώρια στενεύουν για τους παίκτες, αφού από 33 θα έμενα πλέον 11 μετά τις επιλογές των κριτών για την κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Μετά λοιπόν την άβολη στιγμή του Σάκη Ρουβά είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη να μένει με το στόμα ανοιχτό με την Εβίτα Θεοδωροπούλου, η οποία ερμήνευσε Άννα Βίσση με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά επιλέχθηκε στην επόμενη φάση.