«Όταν κάτι έκανε 20%...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Γκαγκάκη για τα νούμερα του Survivor all star

Οι προβλέψεις για το μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν κάτι έκανε 20%...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Γκαγκάκη για τα νούμερα του Survivor all star

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 15/1 με την έμπειρη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις και παράλληλα να σχολιάζει τα τηλεοπτικά.

Λίγο μετά το ''άδειασμά'' που έκανε στο Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι είπε), στη συνέχεια η Γκαγκάκη αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης και πιο συγκεκριμένα στο Survivor all star, που για την ώρα τα πηγαίνει πολύ καλά.

«Ανόητη επιλογή να χωρίσουμε τα ζευγάρια για να προκύψει ζητούμενο. Ό,τι χειρότερο. Που είναι ο Τζέιμς, ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς, ο παλιός νικητής ο Ντάνος, ο Σοϊλέδης; Είναι ξαναζεσταμένη σούπα.

Ας έβαζαν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη κι ας «αγόραζαν» αυτούς που είναι παιχταράδες. Έπαιξαν Β’ εθνική, δεν είναι All Star. Είναι ντεμί σεζόν star. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει κι ο Acun κι ο ΣΚΑΙ. Το υπογράφω και το λέω τόσο πρόωρα. Μιλάμε τώρα κι είναι στο 35%. Ρεκόρ. Καθίστε να δείτε και περιμένετε.

Ο Γιώργος είναι παρουσιαστής και δημοσιογράφος που πιάνει το θέμα και το «χτυπάει σα χταπόδι»…τον παραδέχομαι από τις συνεντεύξεις που κάνει και άλλα πολλά απλά σε ένα πρωινό που έχει και άλλα θέματα είναι αναρμόδιος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τι ριάλιτι επιβίωσης και τα νούμερα.

Μια αντίστοιχη με το Μικρούτσικο άποψη είδαμε να έχει και η Γκαγκάκη, η οποία ουσιαστικά τόνισε, πως δεν είναι εύκολο να δούμε στη σημερινή τηλεόραση 40 και 50ρια, όπως παλιότερες εποχές.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για τα νούμερα του Survivor all star

«Προφανώς δεν μπορούν να διατηρηθούν τα ίδια νούμερα τηλεθέασης του Survivor από Δευτέρα αλλά έχω έναν κανόνα πάντα στο μυαλό μου: όταν κάτι έχει τόσο μαζική αποδοχή σημαίνει ότι κάτι υπάρχει που τραβάει την προσοχή.

Αυτή τη φορά κάτι είναι πολύ ενδιαφέρον κατά συνέπεια δύσκολα αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ. Είναι μία χρονιά που δεν υπάρχουν πια μεγάλα νούμερα και μου λείπουν πάρα πολύ. Όλοι εμείς που είχαμε ζήσει τα 40άρια και τα 50άρια πρέπει να προσαρμοστούμε και να σταματήσουμε να φανταζόμαστε ότι θα ξανάρθει αυτή η εποχή. Όταν κάτι έκανε 20% λέγαμε δεν είναι καλό και θα κοπεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.