Έχει πάθει στερητικό ο Μπο - Η αντίδραση του όταν είδε την Καρολίνα στο Survivor all star

Είναι πολύ ερωτευμένος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα νέο ειδύλλιο, που δεν είχε πάρει κανείς χαμπάρι είναι αυτό του Μπο με την παίκτρια του Survivor all star, Καρολίνα Καλύβα, ωστόσο η απόσταση είναι κάτι, που τους χωρίζει και το πότε θα βρεθούν παραμένει άγνωστο.

Η αποκάλυψη της σχέσης του δεν έγινε από τους δύο, αλλά από τη Σοφιάννα Αβραμάκη , που τους ξέρει πολύ καλά και γνώριζε, πως τα παιδιά έχουν έρθει κοντά.

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μια φρέσκια σχέση», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής στη Σοφιάννα Αβραμάκη με εκείνη να απαντάει: «Το έχω ζήσει από την αρχή. Είναι περίπου ένα μήνα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Εγώ τον Μπο τον γνώρισαν μέσα από εκείνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι 100% αυτό που αισθάνονται και δεν προσπάθησαν να το δείξουν ούτε και να το δείξουν».

Στη συνέχεια είδαμε και τον ίδιο τον τράπερ να επιβεβαιώνει με τον τρόπο του (δείτε εδώ πως) πως είναι full on love μαζί της και μάλιστα ακόμα και η κολλητή της Καρολίνας αποκάλυψε όσα γνωρίζει.

Η κολλητή λοιπόν είπε πως ήταν από τις πρώτες παίκτριες που προσέγγισε ο ΣΚΑΙ για την συμμετοχή τους στο All Star, με εκείνη να δέχεται αμέσως, ωστόσο είχε πει στα αγαπημένα της πρόσωπα να μην το αποκαλύψουν πουθενά. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, της είχαν οργανώσει και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπου ανάμεσα φυσικά στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Bo.

Η νέα ανάρτηση του Βο για την Καρολίνα Καλύβα

Όσον αφορά την σχέση τους, η φίλη της αποκάλυψε πως γνωριζόντουσαν πολύ καιρό ωστόσο πριν ένα μήνα αποφάσισαν να είναι μαζί. Είναι μια πολύ φρέσκια σχέση ωστόσο πολλά υποσχόμενη, μιας και έχουν πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ τους, με την ίδια μάλιστα να λέει πως ο Bo έχει πέσει στα πατώματα από τη στιγμή που τον αποχαιρέτησε η αγαπημένη του για τον Άγιο Δομίνικο!

Την Κυριακή 15/1 κυκλοφόρησε ένα νέο στιγμιότυπο στο Instagram μέσα από το οποίο φαίνεται, πως ο Μπο λιώνει για εκείνη, αφού η Αβραμάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία, που δείχνει τι κάνει όταν την παρακολουθεί στο παιχνίδι.

Bo - Καρολίνα