Survivor All Star: Η σκηνή που δεν καταγράφηκε από κάμερα - Τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την...

Νέο ζευγαράκι στο παιχνίδι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η σκηνή που δεν καταγράφηκε από κάμερα - Τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την...

Όπως όλα δείχνουν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (που είχαν τρυφερές στιγμές στο δάσος) δεν θα είναι το μόνο ζευγάρι μέσα στο Survivor All Star, ένα ακόμη φαίνεται πως γεννιέται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και ακόμη δεν το έχουν δείξει οι κάμερες. Ή μήπως το έχουν και δεν το έχει καταλάβει κανείς;

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας, ο φτερωτός θεός του έρωτα χτύπησε με τα βέλη του τον Μάριο Πρίαμο!

Όπως έχει ειπωθεί, υπάρχει ένας χώρος όπου συναντιούνται οι παίκτες και των δυο ομάδων για λίγα λεπτά. Στον χώρο αυτό δεν υπάρχουν κάμερες, δηλαδή το υλικό δεν είναι για τηλεόραση. Εκεί ο Μάριος φαίνεται πως έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση σε συμπαίκτριά του στο ριάλιτι που υποδήλωνε κάτι περισσότερο από... φιλικά συναισθήματα.

Η παίκτρια που φαίνεται πως ήρθε κοντά ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor All Star

Όπως αποκάλυψε σήμερα 16/1 ο δημοσιογράφος στο Πρωινό μας, ο Μάριος Πρίαμος που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων, από τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια παίκτρια και πλέον τους συνδέει ένα ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

Μάλιστα, οι δυο τους απομονώθηκαν στο δάσος για να περάσουν λίγες στιγμές χωρίς να τους βλέπουν οι υπόλοιποι παίκτες και να μπορέσουν να τα πουν πιο... ιδιαιτέρως.

Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη αλλά... εμείς δεν μπορούμε - ακόμα - να σας πούμε τίποτα με σιγουριά! Stay tuned.