Survivor All Star spoiler: Έκλεισε ο Τριαντάφυλλος τελικά - Πόσα χιλιάρικα θα παίρνει την εβδομάδα

Το «χρυσό» deal

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler: Έκλεισε ο Τριαντάφυλλος τελικά - Πόσα χιλιάρικα θα παίρνει την εβδομάδα

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη θα πουν οι φανατικοί Survivors που από τότε που ξεκίνησε να συζητιέται το All Star απαιτούσαν να δουν τον Ντάφυ στον Άγιο Δομίνικο! Μπορεί να περάσαμε 40 κύματα καθημερινά με τις δηλώσεις του για το ριάλιτι και με την απάρνησή του, αφού έφυγε από τα γραφεία της παραγωγής μετά από πολλές συζητήσεις, χωρίς να κλείσει ένα «χρυσό» deal για τον εαυτό του αλλά η υπομονή όλων θα πιάσει τόπο σύντομα!

Ο Ντάφυ, το Survivor και ο μισθός

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούστηκαν το πρωί της Τρίτης 17/1 στην εκπομπή Πρωινό, ο τραγουδιστής δέχθηκε τελικά την πρόταση ύψους 10.000 ευρώ την εβδομάδα, τα διπλάσια δηλαδή από όσα παίρνουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και, όταν γυρίσει από την περιοδεία του στην Αυστραλία και φέρει εις πέρας κάποιες ακόμη υποχρεώσεις, θα πετάξει αμέσως για Άγιο Δομίνικο.

Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού γνωρίζουμε ήδη πως με ένα πρόσωπο από τους Survivors, δεν τα πηγαίνει καλά. Τα story που τον κράζει καθημερινά στο instagram δίνουν και παίρνουν άλλωστε (δείτε εδώ τι ανέβασε πριν λίγες ώρες).

Με πόσα λεφτά είχε φύγει ο Ντάφυ από το προηγούμενο Survivor

H εκπομπή “Το Πρωινό”, τότε, και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που είχε συγκεντρώσει, μετά από περίπου έξι μήνες παραμονής στο reality.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε εισπράξει 143.000 ευρώ, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του τότε Survivor.

Δεν τα πήγε καθόλου άσχημα να προσθέσουμε, αν βάλει κανείς με το μυαλό του ότι τον μισό καιρό καθόταν στον πάγκο λόγο του τραυματισμού του κι απλά απολάμβανε τα έπαθλα όταν κατάφερναν οι συμπαίκτες του να τα κερδίσουν.