Είχε ρίξει άκυρο στο Survivor All Star λόγω του συντρόφου της, τώρα όμως χώρισε και πετάει για Άγιο Δομίνικο

Δεν θα τα βάψει μαύρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είχε ρίξει άκυρο στο Survivor All Star λόγω του συντρόφου της, τώρα όμως χώρισε και πετάει για Άγιο Δομίνικο

Μπορεί να είχε πει πως δεν μπαίνει στο Survivor All Star λόγω του συντρόφου της, αφού δεν θέλει να τον αφήσει ξανά μόνο τους τόσους μήνες, ωστόσο, τώρα χώρισαν και είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή της Ατζούν Μίντια για να μπει στο παιχνίδι μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για μια πρώην παίκτρια που έχει απασχολήσει πάρα πολύ τόσο μέσα στο παιχνίδι, όσο και μετά την αποχώρηση της, αλλά και τους επόμενους μήνες.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι αυτός. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι 4 μήνες μόνος του. Το κατανοώ!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Αυτή η πρώην παίκτρια του Survivor χώρισε

O λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου να μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι έχει κατέβει. Η Ευρυδίκη δυστυχώς δεν μου απαντάει στο τηλέφωνο. Εγώ παίρνοντας για να μάθω για την άλλη Ευρυδίκη, έμαθα ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα στην εβδομάδα φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Δεν την κρατάει τίποτα πλέον εδώ. Είναι οριστικό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος (δείτε ποιος αποχωρεί σήμερα).

Όπως ξεκαθάρισε στην συνέχεια δεν χώρισαν ωστόσο για το Survivor All Star!

Η ανάρτηση που είχε κάνει με φουσκωμένη κοιλιά

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία κατά την οποία πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας ένα ροζ φούτερ, αφήνοντας τους όλους άναυδους, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή τ τελευταίο διάστημα και δεν είχε δώσει κανένα σημάδι.

«Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκα φέτος», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Παρόλα αυτά, αφού άφησε τον κόσμο σε αγωνία, έκανε μία ακόμη ανάρτηση κατά την οποία εξηγούσε πως έκανε πλάκα και κάτω από την μπλούζα της ήταν ο σκύλος της.

«Παιδιά είναι το παιδί μέσα έχω σκυλάκι την σταλίτσα για αυτήν δεν πάω … δεν έχω μωράκι ανθρωπάκι»