Survivor all star: «Πριν φύγει η Ευρυδίκη...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Κοκκινάκη για τη Βαλαβάνη

Τι αποκάλυψε για εκείνη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Τετάρτη 18/1 στο Survivor all star, καθώς η υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει ταράξει πολλούς για το θα φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος φεύγει τελικά).

Η αθλητικογράφος ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά της παραγωγής, αφού πρόκειται για μία πολύ μαχητική παίκτρια, αλλά και για ένα κορίτσι, που θα ''πούλαγε'' λόγω της σχέσης της με τον Βασάλο.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα, που αναρωτιούνται αν τα παιδιά είναι ή δεν είναι ζευγάρι με τη μία πρόσφατη τοποθέτηση του Κωνσταντίνου να λύνει το μυστήριο:

«Τα περισσότερα παιδιά, που είμαστε εδώ σαφώς και ξέρουμε παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση ας πούμε η Μαριαλένα είναι με το Σάκη, οπότε είπαμε αυτό σαν ομάδα να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε περισσότερο focus στον αγώνα, εγώ συμφωνώ σε αυτό. Τώρα αν θα το ακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτό θα φανεί στην πορεία, αλλά σαν τακτική είναι σωστή για να είμαστε focus στο αγώνισμα και στο στόχο. Τώρα φιλιά, αγκαλιές κτλπ μετά...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχετικά με τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Γενικότερα, η Ευρυδίκη προσπαθεί να μην απασχολεί με το κομμάτι της σχέσης της, αλλά αυτό που δείχνει να την ενδιαφέρει στο παιχνίδι είναι το αγωνιστικό και να βρει τον εαυτό της.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Και αφού τα spoilers θέλουν τη Βαλαβάνη να φεύγει από το παιχνίδι, ο καλός της φίλος και πρώην συμπαίκτης της, Κώστας Κοκκινάκης στο παιχνίδι το 2017 έκανε μία ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη 18/1 για εκείνη, που λέει ομολογουμένως πολλά...

«Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor. Πριν φύγει η Ευρυδίκη της είπα ένα πράγμα. Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει. Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει. Στρατηγικές, συνεννοήσεις, συμφωνίες που έγιναν καιρό πριν.

Πράγματα και πρακτικές πολύ έξω από τη φιλοσοφία της Ευρυδίκης. Μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους. Ευτυχώς οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θέλουν κάτι τέτοιο. Εγώ ως τηλεθεατής θέλω να βλέπω ανθρώπους με ήθος, αξίες και χιούμορ, που θα με κάνουν να γελάω και όχι να βρίζω κάθε φορά που το βλέπω.

Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά μέσα που είναι σωστοί αλλά πόσο να αντέξουν. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί, σήμερα εύχομαι να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια αλλά εγώ που την ξέρω και την έχω ζήσει αισθάνομαι πως ξέρω τι θέλει. Θα δείξει», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης στην ανάρτησή του.

Κοκκινάκης - Βαλαβάνη