Survivor All Star: «Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;» - Ξέσπασε η Σταυρούλα για το "λαϊκό δικαστήριο" του Μαρτίκα εναντίον της

Κανείς δεν τον υποστηρίζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;» - Ξέσπασε η Σταυρούλα για το

Το Survivor All Star ξεκίνησε για άλλο ένα βράδυ την Τετάρτη 18/1 (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει) και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου υπήρξε μεγάλη αναταραχή. Όλοι άρχισαν να μιλούν για τον "λόγο" που έβγαλε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο συμβούλιο κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή, κατηγορώντας την για έσχατη προδοσία.

Η Καρολίνα Καλύβα, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, εξηγώντας πως ο φαρμακοποιός ζει σε έναν κόσμο συνομωσιών και δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το να δημιουργήσει τις ίντριγκές του.

Ο κακός χαμός με την Σταυρούλα και τον Μαρτίκα στο Survivor All Star

Ο ίδιος ο Μαρτίκας, ωστόσο, θέλησε να δώσει μερικές εξηγήσεις στο κοινό και να διευκρινίσει για ποια προδοσία μιλάει, επισημαίνοντας πως στον πέμπτο κύκλο όπου συμμετείχε ο ίδιος και η Σταυρούλα, είχαν κάνει συμφωνία για το ποιον θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση και εκείνη τελευταία στιγμή έγραψε το δικό του όνομα στην κάλπη με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι.

Η φρεσκοχωρισμένη από την άλλη πλευρά, ανέφερε πως στεναχωρήθηκε πολύ εξαιτίας των όσων είπε, διότι για εκείνη ότι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι τελείωσε εκεί, εφόσον οι δυο τους δεν είχαν ποτέ επαφές φιλικές ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός αυτού.

«Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα;», είπε χαρακτηριστικά.