Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα - Τι συνέβη

Δεν αντέχει άλλο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα - Τι συνέβη

Η Καρολίνα Καλύβα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στο σημερινό (18/1) επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς είναι υποψήφια προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει), την ίδια στιγμή που η ομάδα της έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, χάνοντας και το έπαθλο του φαγητού που είναι πολύ σημαντικό μιας και οι προμήθειες όλων αρχίζουν να τελειώνουν σιγά σιγά.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την παρηγορούν, ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ έβαλε ξανά τα κλάματα διότι αισθάνεται πολύ μεγάλη πίεση και σε αυτό οφείλεται και η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία άρχισε να της μιλάει για στρατηγικές και άτομα που θα έπρεπε να ψηφίσουν.

Ξέσπασε σε κλάματα η Καρολίνα Καλύβα στην κάμερα του Survivor All Star

Γι' αυτό θέλησε να απομονωθεί μέχρι να βρει ξανά τον εαυτό της, χωρίς να επηρεάζεται από άλλους, αν και φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Μαριαλένα και θέλει να συζητάει τα θέματά της μαζί της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βο για εκείνη μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιό τους

«Στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος, χωρίς να το λέω όμως με 100% βεβαίοτητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως για μια ταινία συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το θέμα της είναι σκληροπυρηνικό με πυγμάχους.

Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Bo.