Survivor All Star: «Τι;» - Άναυδοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πρόσωπο που αποχώρησε

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τι;» - Άναυδοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πρόσωπο που αποχώρησε

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε στο τέλος του και το συμβούλιο για αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πρόσωπο που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μια για πάντα.

Όλοι παίκτες είχαν μεγάλη αγωνία, διότι τα ονόματα των υποψηφίων είναι πολύ δυνατά, όχι μόνο όσον αφορά την απήχησή τους στο κοινό, αλλά και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παρόλο που κάποιοι δεν έχουν καταφέρει να δείξουν τις δυνατότητές τους ακόμα.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Survivor All Star

Παρά, λοιπόν, τις διαφορές τους, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Παπαδόπουλος έμειναν αγκαλιά μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, ενώ η Καρολίνα Καλύβα περίμενε υπομονετικά στην δική της ομάδα.

Εν τέλει, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, ο παρουσιαστής είπε το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, σοκάροντας τους πάντες, οι οποίοι φώναζαν: «Τι;», καθώς δεν περίμεναν να ακούσουν πότε πως εκείνη θα έφευγε. Η ίδια εξήγησε πως δεν περίμενε ούτε εκείνη πως θα συνέβαινε αυτό και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αφού χαιρέτησε όλους τους κόκκινους, πήγε και αγκάλιασε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος της ψιθύριζε στο αυτί να μην κλαίει. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως θα ήθελε να δει εκείνον νικητή για να της φέρει άλλο ένα έπαθλο στο σπίτι τους.

Εκείνος δηλώνει έκπληκτος, όπως και οι υπόλοιποι, αλλά θα βάλει τα δυνατά του και θα παλέψει για εκείνη. Κανείς δεν γνωρίζει τη πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, αφού και ο φερόμενος ως νέος σύντροφος της youtuber έκανε και την πρώτη του ανάρτηση για εκείνη, αλλά από ότι φαίνεται θα δείξει ο χρόνος.