Survivor all star: «Εμείς που σε ξέρουμε...» - Η αποκάλυψη της Λάουρας λίγο μετά την αποχώρηση της Βαλάβανη

''Βόμβα''

NDP
NDP

Μια βραδιά απόλυτης ανατροπής ήταν αυτή της Τετάρτης 18/1 για το Survivor all star, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια, που ψήφισε λιγότερο το κοινό και έτσι βρέθηκε πολύ σύντομα εκτός ριάλιτι (δείτε εδώ πόσο έφτασαν τα νούμερα).

Η αλήθεια είναι, πως η Βαλαβάνη ήταν ένα από τα πρόσωπα, που θεωρούνταν δυνατά από αγωνιστικής άποψης, ωστόσο φέτος μπήκε με άλλο προφίλ και μάλιστα φάνηκε η ανακοίνωση να την ανακούφισε, αν κρίνουμε από τα λόγια της:

«Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Αυτό που έλεγα τόσο καιρό στα παιδιά είναι ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, στους φίλους μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν όλοι εδώ πέρα, ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει προχωράμε. Εύχομαι να επικρατεί ηρεμία, ηρεμίστε, απολαύστε το παιχνίδι, ζήστε το.

Για μένα ο Κωνσταντίνος ήθελα να είναι νικητής και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ κοντά κι ότι θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι» και η απάντηση αυτού ήταν: «Δεν το περίμενα, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Κάθε τι που έρχεται στην ζωή χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, προχωράμε».

Μετά λοιπόν από την παραπάνω συζήτηση η παίκτρια αποχώρησε και στη συνέχεια ήρθαν οι αντιδράσεις του κοινού και των φίλων της, που τη στήριξαν να μείνει μέσα.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο υπέρ της την Πέμπτη 19/1 κάνοντας γνωστά γεγονότα στο κοινό και στους φίλους της.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor all star

«Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου ό,τι και να συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από το πλάι μου. Ξέρεις εσύ. Τότε, σε μία άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον.

Ο μόνος σκοπός; Να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας. Και να περάσουμε καλά!!! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. I’m proud of you girl. Όλα για καλό συμβαίνουν, πάντα», έγραψε η Λάουρα Νάργες για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Λάουρα για Βαλαβάνη