The Voice: «Δυσκολεύομαι...» - Αμηχανία στο πλατό με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: «Δυσκολεύομαι...» - Αμηχανία στο πλατό με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο του The Voice of Greece να έγινε ο κακός χαμός με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ γιατί), παρόλα αυτά στο σημερινό (21/1) στο στόχαστρο βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Η ίδια κλήθηκε να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση και δεν ήταν καθόλου απλό στο μυαλό της.

Η Νικολέττα Πλακίδα, ο Πάνος Μανιάτης και ο Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πείσουν την coach της ομάδας τους και έτσι να περάσουν στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού ή έστω να τους "κλέψει" κάποιος από τους υπόλοιπους κριτές με το steal button.

Σε δύσκολη θέση η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice

Η Νικολέττα Πλακίδα ερμήνευσε «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», ο Πάνος Μανιάτης το «Όταν είσαι εδώ» και ο Στάθης Μπαλάφας το «Απόψε θα 'θελα». «Δυσκολεύομαι η αλήθεια είναι αλλά πρέπει να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω με τον Στάθη», σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια ενθουσιάζοντας το κοινό που βρέθηκε στο πλατό.

Δυστυχώς, κανένας άλλος coach δεν πάτησε το "μαγικό" κουμπί και ως αποτέλεσμα οι δύο διαγωνιζόμενοι που έμειναν πίσω, αποχώρησαν οριστικά.