Survivor All Star: Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο σημερινός (22/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος για όλους τους παίκτες του Survivor All Star, όχι εξαιτίας του τελικού στόχου, αλλά λόγω του υπόλοιπου run στο οποίο έπρεπε να σέρνουν τεράστιο βάρος. Εν τέλει τη νίκη την έφεραν οι Κόκκινοι με τον Γιώργο Κορόμι να φέρνει τον τελικό πόντο, δείχνοντας πως έφερε γούρι στην ομάδα του, σε αντίθεση με τις δύο προσθήκες στους Μπλε, που πιθανόν να ψηφιστούν στο συμβούλιο αργότερα.

Μόλις έληξε ο αγώνας, όμως, και πριν οι Διάσημοι πάνε να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού τους, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για έναν από τους διαγωνιζόμενους της ομάδας των Μαχητών. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έλειπε επειδή βρέθηκε στην κλινική.

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος, ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παρουσιαστής στη συνέχεια, είχε προγραμματίσει ούτως ή άλλως να κάνει εξετάσεις (δείτε εδώ την τελευταία του σχέση).

Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε θα έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ήδη μετρούν δυο απώλειες, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Περικλή Κονδυλάτου, όμως τους αντικατέστησαν δυο νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι ο παίκτης που θα βγει στον τάκο, όμως δεν θα αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και θα επικρατήσει ο χαμός στην ομάδα τους.

Survivor All Star 22/1 υποψήφιος αποχώρηση