MasterChef 7 highlights: Ο πρώην χρήστης ουσιών και η ανακοπή καρδιάς! Οι διαγωνιζόμενοι που συγκλόνισαν χθες 23/1

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights: Ο πρώην χρήστης ουσιών και η ανακοπή καρδιάς! Οι διαγωνιζόμενοι που συγκλόνισαν χθες 23/1

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef 7 παρακολουθήσαμε χθες 23/1 μέσα από τη συχνότητα του Star. Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε με συγκλονσιτικές ιστορίες και εμείς έχουμε όλα τα highlights.

Τα 23/1 highlights του MasterChef 7

«Μην λες τέτοια λόγια» - Το επικό τρολάσμα του Κουτσόπουλου στον αθεράπευτα ερωτευμένο παίκτη

Στο επεισόδιο του MasterChef είδαμε έναν διαγωνιζόμενο ονόματι Βαγγέλη, οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη, με στόχο να κερδίσει μια λευκή ποδιά και να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού. Ο παίκτης ξεκίνησε μιλώντας για την κοπέλα του, την Σοφία, με την οποία και δηλώνει πολύ ερωτευμένος. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς εκείνη του δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές τον τρόλαραν συνέχεια, ότι είναι "κολλημένος" για την κοπέλα του, ενώ ο Κουτσόπουλος τον ρώτησε ευθέως πότε θα παντρευτεί και στο τέλος δεν άντεξε και τον ρώτησε για το ποιος θα ήθελε να μαγειρέψει στον γάμο του με την κοπέλα του, με τον διαγωνιζόμενο να απαντά και να τους δίνει "τυράκι" για την επόμενη φορά που θα τον δούν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Ο Νίκος Θωμάς".

Μόλις ολοκληρώθηκε η οντισιόν του, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθειά του και κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και έτσι μπήκε απευθείας στο σπίτι.

Ο ίδιος μετά την επιτυχημένη του audition κάλεσε την μητέρα του για να της πει τα ευχάριστα νέα και για να την ενημερώσει για το πιάτο που έφτιαξε. «Συγχαρητήρια από όλες μας. Ακούς πόσα μπράβο έχεις; Δεν πειράζει καρδιά μου, αρκεί να είσαι καλά εσύ. Τι πιάτο έφτιαξες;» ρώτησε η μητέρα του κι η απάντηση του Βαγγέλη ήταν σαφής: «Γ…ο».

Η μητέρα του έβαλε τα γέλια κι ανέφερε: «Γ…ο ε; Αφού καταγράφεται η κλήση, μην λες τέτοια λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα είσαι σε ωραίο σπίτι. Ποιος ξέρει Βαγγέλη ε;»

«Έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με...» - Έμειναν "κάγκελο" οι κριτές με την ιστορία του Θωμά

Ο Θωμάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι του Star. Οι τρείς κριτές θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον chef ο οποίος διατηρεί το δικό του κανάλι στο youtube.

Ο Θωμάς περιέγραψε τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του και άφησε τους κριτές άναυδους: «Είχα φτάσει 18 χρονών τα 230 κιλά και όταν ήμουν 19 ετών είχα ένα περιστατικό, έπαθα μία ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη και με ηλεκτροσόκ», είπε ο 31χρονος Θωμάς για τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο.

Για τη μάχη του με τα κιλά είπε ότι μετά το δυσάρεστο περιστατικό προσπάθησε να μπει στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή του, διότι δεν το είχε ξανα προσπαθήσει ποτέ και αφού βρήκε την θέληση και τον λόγο μέσα του για να το κάνει, πήρε μια απόφαση για την ζωή του και αποφάσισε να σπουδάσει διατροφολογία.

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στη διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί όσες φορές -μέχρι και εκείνη την περίοδο- είχα προσπαθήσει, δεν τα κατάφερα. Αφότου βρήκα εγώ τη θέληση μέσα μου, μετά αποφάσισα να μπω να το σπουδάσω και να βοηθήσω και μένα», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef ο οποίος ασχολήθηκε στη συνέχεια με τη Διαιτολογία.

«Είναι θείος μου» - Αποκάλυψε την συγγένεια με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Ο Δημήτρης είναι 19χρονών και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με όνειρο να μπει και να κατακτήσει την πρώτη θέση στο MasterChef. Η οικογένεια του Δημήτρη έχει ιστορία στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς ένας από τους θείους του είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι.

Ο λόγος για τον συνονόματο του... Δημήτρη Τσικίλη, που πήρε μέρος στο MasterChef το 2018, αλλά ο ανιψιος του δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ από την παρουσία του.

«Έχω δει από τον Πετρετζίκη, μέχρι και το MasterChef πριν από δύο χρόνια. Εμένα ο θείος μου είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης. Είναι ξάδελφος της γιαγιάς μου και εμένα είναι θείος μου».

«Τον Τσίκιλη τον είχε δει στον διαγωνισμό πάρα πολύ καλό, εντάξει δεν ήταν και ο πρώτος της αρεσκείας μου, ήταν ο Γλωσσίδης πιο πολύ» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στους κριτές.

«Σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα στο ΚΕΘΕΑ» - Συγκλονίζει πρώην χρήστης ουσιών

Ο Αλέξανδρος δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πέρυσι ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Ο διαγωνιζόμενος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ.

Ο Αλέξανδρος, αναφέρθηκε και σε περιστατικό από την φωτιά στο Μάτι με δύο μικρά κοριτσάκια, που τα βρήκε σε άσχημη κατάσταση, καθώς είχαν καεί ολόκληρα και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα και ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν και οτι η ζωή του έδινε τόσες ευκαιρίες και τις σπαταλούσε.

Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.