Survivor All Star spoiler 24/1: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler 24/1: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Μπορεί η πρώτη εβδομάδα στο Survivor All Star να έγειρε ξεκάθαρα προς την μεριά των Κόκκινων αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ασυλίες κάθε εβδομάδα - σχεδόν - μοιράζονται κι όσον αφορά αυτή που διανύουμε είναι ήδη ισότιμα μοιρασμένες. Κυριακή Κόκκινοι, Δευτέρα μπλε.

Σήμερα, Τρίτη 24/1, οι δυο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο μάχης, έναν στίβο απαιτητικό, ταχύτητας, αντοχής και δύναμης. Η αλήθεια είναι πως η Κόκκινη ομάδα δεν έχει τόσο καλή ψυχολογία και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει αυτό τα αγωνίσματα.

Από την άλλη, μη νομίζετε πως οι Μπλε πετούν στα σύννεφα. Αντιθέτως, ένα είναι το σύννεφο πάνω από το κεφάλι τους: Η Καρολίνα Καλύβα που ισχυρίζεται πως... η αγάπη δεν έχει όρια και παρά τις παρατηρήσεις της παραγωγής αν θέλει να δει την... νέα της σχέση (Μάριο Πρίαμο) θα παραβεί πάλι τους κανονισμούς!

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς τότε - Η κίνηση μπροστά στις κάμερες που είχε προδώσει το ειδύλλιο Πρίαμου και Καρολίνας

Τέλος πάντων... Η κάθε πλευρά έχει τα δικά της και πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με αυτά γιατί ο στόχος είναι κοινός: Η τρίτη ασυλία!

Ποιος παίρνει την τελευταία ασυλία της τρίτης εβδομάδας του Survivor All Star

Σύμφωνα με την πηγή μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, νικητές σήμερα θα είναι οι Κόκκινοι, που έχουν πεισμώσει για τα καλά και δεν θέλουν να θυσιάσουν άλλο παίκτη τους! Όσον αφορά τους προτεινόμενους... Ξέρουμε με ποιους θα «κλείσει» αυτή η εβδομάδα (δείτε τους εδώ). ..