Survivor all star: «Τα έχω ακούσει με τα αυτιά μου...» - Ο Σοϊλέδης έδωσε στεγνά τους 2 παίκτες που ''σκάβουν'' το λάκκο του Κατσούλη

«Έλα σας παρακαλώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με εντάσεις βλέπουμε να εξελίσσεται το Survivor all star από πολύ νωρίς, καθώς μαχητές και διάσημοι αν και έχουν μοιραστεί σε δύο ομάδες σιγά σιγά αρχίζουν και διαμορφώνουν και άλλες υπό ομάδες.

Στους μαχητές μάλιστα βλέπουμε να υπάρχουν προβλήματα και πιο συγκεκριμένα σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αφενός δήλωνε στην κάμερα, πως του λείπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ παράλληλα τη συναντούσε από κρυφά στο δάσος (δείτε εδώ την τεράστια έκρηξη της Μαριαλένας για ό,τι έγινε).

Όλο αυτό το παρασκήνιο αποκαλύφθηκε μέσα από το συμβούλιο του νησιού, καθώς η παραγωγή έχει μάτια παντού με τον Νίκο Μπάρτζη συγκεκριμένα να εξαγριώνεται.

«Ποιον κοροϊδεύετε ότι δεν είχατε βρεθεί, όταν ο Λιανός στο συμβούλιο είπε οτι βρεθήκατε το ίδιο ακριβώς βράδυ, τι θα καταφέρετε με αυτό; Να μας κοροϊδέψε και εμάς και τους τηλεθεατές που μας βλέπουν από την τηλεόραση», είπε ο Νίκος Μπάρτζης ωστόσο το ζευγάρι φυσικά τα αρνήθηκε όλα.

Από την άλλη ο ίδιος ο Σάκης έχει πάρει σε όλο αυτό και εξήγησε, πως παρασύρθηκε και πως δε θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, παίρνοντας μάλιστα πάνω του όλη την ευθύνη για ό,τι έγινε με εκείνον και την κοπέλα του.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλεδη για τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor all star

Οι τηλεθεατές παρακολουθούν όλες αυτές τις εξελίξεις και μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram έκανε το ξέσπασμα του.

Η υποστήριξη του είναι εμφανώς προς το πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη και μάλιστα στοχοποίησε ανοιχτά το Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη για ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του φίλου του και παλιού του συμπαίκτη.

Σοϊλέδης - Κατσούλης